Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 19-25 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 17 - December - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 19-25 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 19-25 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015. Balanta 19-25 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015

Balanta face parte dintre semnele Cardinale care trec printr-un lant de situatii ce seamana cu o constrangere, cu atingerea unei limite sau cu o incercare personala.
Aceasta ipostaza este resimtita stanjenitor din 19/20 decembrie cand Luna, in tranzit prin Berbec si alaturi de Uranus, inflameaza relatiile parteneriale, conjugale si precipita demersurile in curs de derulare in justitie, imprimandu-le o tendinta periculoasa, riscanta si surprinzatoare, fiind de natura sa-i ingrijoreze sau sa-i nemultumeasca pe nativi.

Totodata, ea poate, prin reverberatia cuadraturilor care se formeaza cu acest prilej, sa se reflecte si asupra altor sectoare ale existentei (meserie, functie, familie).
Intre 21 si 22 decembrie, enervarile de moment privesc o neregula baneasca, o complicatie financiara. Calculele si intentiile lor se lovesc de indiferenta sau „rezistenta” unei persoane care nu intra in jocul lor.
Pe 23 si 24 decembrie, Balantele ar vrea sa spuna lucrurilor pe nume sau sa comunice punctul lor de vedere unui cunoscut, unei rude, unei persoane oficiale cu care intra in dialog, dar se vor vedea obligate sa se abtina din respect pentru varsta sau functia acelei persoane ori din cauza momentului pe care nu il considera oportun, din cauza unor conditii exterioare.
Daca aceasta ipostaza este in legatura cu locul lor de munca retinerea se va justifica prin dorinta de a nu crea conflicte si rivalitati, chiar daca, pe fond, au dreptate. Delicata este si ipoteza audierilor si discutiilor oficiale.
Pe 25 decembrie, faza de Luna Plina, care se aseaza pe casa a X-a, poate sa puna bazele unei amanari, unei reformulari, a unui blocaj sau a opozitiei cuiva care manifesta ostilitate sau reticenta fata de nativul din Balanta.
Din 22 decembrie, Balantele vor avea Soarele in tranzit prin casa a IV-a si va accentua toate problemele legate de rudele in varsta din familia din care provin.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI