Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 19-25 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - March - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 19-25 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 19-25 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Martie 2016. Balanta 19-25 Martie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 19-25 Martie 2016

Desi lasa, deseori, impresia unor persoane detasate de patimi, interese si pasiuni, Balantele se pot implica acum intr-o serie de relatii, reveland celor apropiati o latura mai putin sau deloc cunoscuta. Ceva ii va motiva, pe 19 si 20 martie, facandu-i sa renunte la distanta aristocratica abordata pana acum si sa se puna, „muncitoreste”, la treaba.
Alearga, sunt neobositi in a se deplasa dintr-un loc in altul pentru a strange informatii, pentru a se intalni cu diferite persoane si asta pentru ca au un interes de aparat sau un „of” la inima care ii motiveaza atat de puternic incat, in loc sa stea si sa priveasca cum chestiunea se rezolva de la sine, se arunca in lupta

punand premizele unui mic razboi personal care priveste pozitia lor intr-un plan, proiect, contract si atributiile ce le incumba sau onoarea lezata ori autoritatea stirbita.
Pe acest context astral ei pot deveni niste adversari redutabili care nu vor tine cont de nimeni si nimic. Sanatatea inainte de toate, aceasta ar trebui sa fie deviza celor care s-au nascut in Balanta in perioada 21- 23 martie, dimineata.
Organismul si psihicul, epuizate, le pot juca feste, parasindu-i tocmai cand vor avea nevoie de tarie nervoasa. Tendinta spre abandon nu va proveni din concluzii ori strategii ci din cauze organice.
Pe o alta directie de viata, se pot contura masuri cu caracter administrativ la locul de munca care ii vor aduce la disperare, de unde si reactia lor viguroasa de contestare.
Incepand cu dimineata zilei de 23 martie si pana pe 25 martie, nativii vor fi varful de lance al unui moment astral, care pentru ei are o valoare speciala: Luna Plina in Balanta le va permite sa incheie un circuit de evenimente deschis anul trecut si sa deschida unul nou, pentru un an.
Soarele si Mercur, intrate in Berbec, vor lansa provocari si furtuni relationale. Eclipsa de Luna, petrecuta tot pe semnul lor natal, va fi doar trandafirul de pe acest tort aniversar.

Horoscop Lunar MARTIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI