Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 19-25 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - November - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 19-25 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 19-25 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Balanta 19-25 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, relatiile cu cei apropiati ar putea intra in criza. Conflictele se pot isca din senin dar, in egala masura, ele s-ar putea deteriora pe fondul unor evenimente care ar cadea „ca un trasnet” asupra unuia sau altuia dintre prieteni. Si despartirile intre iubiti ar putea surveni din senin ori pot lua forma unor parasiri bruste, aparent nemotivate, fara explicatii si chiar fara certuri.
Din 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa a III-a si le va permite efectuarea unor drumuri in strainatate de scurta durata; contextul astral va fi favorabil, de acum in colo, pentru o luna, tuturor deplasarilor si schimburilor de idei, informatii si corespondenta intre nativi si cei aflati departe de tara.

Contextul va mai fi favorabil celor care studiaza limbi straine sau care vor sustine examene unde conditia esentiala va fi cunoasterea uneia sau mai multor limbi straine. Vor fi, de asemeni, favorizate toate discutiile bazate pe sinceritate, onestitate sau recurs la textul legii, ca o baza a rezolvarii unei neintelegeri si a netezirii drumului spre o colaborare corecta.
Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, Balantele vor fi plictisite, nu vor avea chef de munca; oboseala va fi resimtita mai acut, stresul mai intens iar framantarile interioare le vor face meditative si tacute.
Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, situatia se modifica pe fondul activarii unui aspect astral complex dur (doua perechi de planete, dintre care doua, chiar pe semnul lor zodiacal natal) in cuadratura, la grad perfect.
Chiar daca Luna si Venus vor depasi repede aceasta etapa, Jupiter, in Balanta, va face Cuadratura, la 15º, cu Pluton, inca o bucata de timp, ipostaza astrala pe care o va reedita apoi, in doua randuri, pana la epuizarea consecintelor, in 2017.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI