Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 20-26 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 18 - February - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 20-26 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 20-26 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2016. Balanta 20-26 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 20-26 Februarie 2016

Gânduri de noapte, vise apăsătoare pe 20 februarie, până spre 4 – 5 dimineața. Apoi, din această zi, până pe 22 februarie, la ora 13:25′, efervescență relațională. Uneori, unii nativi se pot simți mândri sau flatați de vecinătatea unor persoane influente care le acordă atenție.
Totuși, prudent ar fi, ca, dacă acele persoane importante și cu funcții promit ceva, Balanțele să nu își facă planuri pe baza acelor promisiuni. De cele mai multe ori, ele au fost rostite de conjunctură sau „ca să dea aceia bine în peisaj”, făcând figură de generoși, filantropi, puternici sau solidari cu cauza cuiva mai slab

sau aflat în necaz. În plan sentimental, pot apărea „oportunități de afaceri sentimentale”, care mai de care mai tentante și mai irezistibile.
Între 22 februarie după-amiaza și 24 februarie, Luna se va muta în sectorul discret al casei a XII-a și, de aici, estompează multele tendințe spre exagerare ale acestor tranzite, obligându-i pe nativi să se concentreze pe starea lor de sănătate trupească și psihică, axă pe care va opera Luna Plină din seara zilei de 22 februarie.
Sunt avantajate toate terapiile alternative din categoria celor nemedicamentoase (sacroterapie, terapie cu apă, cu lumină, meloterapie, terapie cu îngeri, relaxare, yoga, terapie prin artă, etc.). La locul de muncă se pot concretiza fie direcțiile alarmante din perspectivă bănească, fie ipostazele promițătoare de relaxare a programului sau a condițiilor de muncă.
Pe 25 și 26 februarie, deși Luna va tranzita semnul lor natal, impulsurile nu vor fi dintre cele mai confortabile. Le vor trece prin minte tot felul de idei neinspirate și vor avea tot felul de ieșiri, mai ales față de unii membri de familie, cu aer ultimativ conflictual, la fel de neinspirate. În viața curentă, li se poate reproșa de către partenerii de orice natură că una zic și alta fac.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI