Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 20-26 Mai 2017

Postat de Urania Horoscop On 18 - May - 2017

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 20-26 Mai 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 20-26 Mai 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Mai 2017. Balanta 20-26 Mai 2017

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 20-26 Mai 2017

Intre 20 si 21 mai, la pranz, slabiciune emotionala, labilitate sentimentala, momente in care nativii vor fi dominati de impresiile subiective. Pe 20 mai Soarele va intra in idealurilor inalte si a preocuparilor superioare si, din aceasta postura, le va da nativilor, timp de patru saptamani, forta mentala, imaginatie, inspiratie, capacitatea de a inova, de a crea, de a gasi solutii si de a comunica convingator si expresiv. Acelasi tranzit va spori relatiile cu persoanele aflate in strainatate si va crea oportunitati de calatorie peste hotare de scurta durata, pentru prospectare, stabilirea de contacte cu reprezentantii unei institutii. Intre 21 mai, dupa ora 13:11′, si 23 mai dupa-amiaza, se pot identifica relatiile parteneriale pot trece prin incercari.

Nativii vor trebui sa dea dovada de diplomatie, rabdare si maturitate. Aparentele nu merita o replica dura dar, pot fi si cauze profunde, care reflecta o stare de lucruri in neregula, vicioase sau abuzive care privesc relatia dintre soti (pe fondul unor nemultumiri anterioare sau al unei despartiri in fapt se poate ajunge la „faza pe divort”). Ipoteza despartii bantuie si relatiile de afaceri. Contractele sau proiectele comune vor fi mai subrede ca niciodata. Rastimp nefavorabil pentru desfasurarea proceselor, marturiilor sau anchetelor. Intre 23 mai, dupa ora 15:23′, si 25 mai dupa-amiaza, discutii cu privire la cea mai indicata maniera de a intra in posesia unui bun. Intre 25 mai, dupa ora 15:16′, si 26 mai, Balantele se vor mobiliza pentru a face fata unor evenimente – spectacol, festivitate, congres, forum, colocviu -, care le vor pune in situatia de face expuneri publice, a da interviuri, a face declaratii oficiale. Relatia nativ – public poate fi afectata, pe 25 mai, de faza Lunii Noi in Gemeni si poate fi complicata, dupa 26 mai, de natura rigida a opozitiei Marte/Saturn, de pe axa celor doua case ale comunicarii.
Citeste si Horoscop Lunar Aprilie 2017:

Horoscop Lunar Mai 2017

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI