Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 21-27 Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - February - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 21-27 Februarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 21-27 Februarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Februarie 2015. Balanta 21-27 Februarie 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 21-27 Februarie 2015

În casa a VII-a, locuită de Berbec, se vor afla întreaga săptămână trei şi la un moment dat patru corpuri cereşti, care, împreună cu Nodul Sud al Lunii, funcţionează ca o piatră de moară în sacul acestui loc de pe harta lor astrală.
Forma pe care o poate îmbrăca, pentru unii nativi, acest context astral poate fi dramatică, spectaculoasă. Cu un Marte puternic, în domiciliu, în conjuncţie cu Venus, nu putem să facem abstracţie de interpretarea clasică, din manualele de astrologie, care vorbeşte despre certuri conjugale, despărţiri furtunoase, conflicte

aprinse între parteneri.
Dar mai poate fi vorba şi de amplificarea unor conflicte de odinioară de mai mică importanţă, care acum parcă renasc, ori de ţâşnirea la suprafaţă sau de sub pojghiţa unor relaţii sociale, contractuale, până acum cuviincioase, a unor aspecte urâte ori violente care şochează.
Sub semnul încetării unei colaborări, a unei convieţuiri, a unei cooperări stau multe din detaliile vieţii de fiecare zi a acestor nativi. Inutil să mai subliniem cât de multe riscuri şi surprize poate aduce acest context, cu un vârf de maximum al activităţii pe 21 şi 22 februarie, în plan procesual, juridic, după cum evidentă mi se pare deja a fi şi concluzia că, pe un astfel de context, nu se semnează nimic, nu se bate palma cu vreun asociat. Înţelept ar fi ca nativii să nu reacţioneze lesne la provocări.
Nu amplificaţi conflictele deschise prin cuvinte nelalocul lor sau, şi mai rău, proferând ameninţări, căci într-o asemenea situaţie nimeni nu se va lăsa intimidat. Nu spuneţi lucruri neadevărate, nu deformaţi adevărul, nu debitaţi “fantezii” între 25-27 februarie. Discrete griji financiare pe 23/24 februarie.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI