Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 21-27 Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 19 - May - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 21-27 Mai 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 21-27 Mai 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Balanta 21-27 Mai 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 21-27 Mai 2016

Pe 21 mai, unii pot fi incercati de o stare de neliniste sau de ingrijorare cu privire la bani. Din pacate, chiar daca pe 21 mai, aceasta stare va fi una trecatoare, ea se va putea perpetua, ca nota generala a starii lor psihice, pana la inceputul lunii august a.c., pe fondul impactului pe care Luna Neagra, o data intrata in casa a II-a a veniturilor din munca proprie, o va avea asupra constiintei lor.
Din 27 mai, tot in acest sector, va actiona si Marte, care intors, in acest semn zodiacal, pe fondul miscarii aparent retrograde, va contribui la randul lui fie la intensificarea, fie la aprofundarea unei probleme banesti.
Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), faza de Luna Plina din Sagetator va influenta casa a III-a a comunicarii, facand mai lesne de rezolvat o serie de treburi administrative, oficiale sau legale menite sa le

permita Balantelor sa calatoreasca, sa intre in contact cu zone de activitate ce presupun relatii cu strainii sau o colaborare cu/in si prin intermediul relatiilor externe.
Sunt posibile mici excursii, scurte deplasari dincolo de granite, dupa cum, bine sunt aspectate si acele examene (mai ales in ipostaza de proba orala) in care elementul central al verificarii il constituie felul in care nativii stapanesc una sau mai multe limbi straine ori cunostintele de natura juridica.
Din 24 mai, planeta Venus va traversa casa a IX-a, legata de strainatate si studii inalte, sporind beneficiul acestui context astral, pentru urmatoarele 10-12 zile. Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), unii nativi vor trebui sa se mobilizeze in vederea rezolvarii unei chestiuni de familie, complicate prin intentiile divergente si ascunzisurile manifestate de rudele implicate.
Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, nativii vor dori sa se extraga din contingent si sa dedice unor distractii si placeri, abandonandu-se in bratele dragostei si cautand aventura care sa le ofere satisfactii neobisnuite. Vor fi avantajate de acest tranzit toate Balantele care desfasoara activitati artistice, creative sau interpretative.


Horoscop Lunar Mai 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI