Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 21-27 Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - November - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 21-27 Noiembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 21-27 Noiembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015. Balanta 21-27 Noiembrie 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015

Pe 21 noiembrie se pot inregistra discrete stari psihice ce indica un progres in cazul refacerii dupa o afectiune sau o reechilibrare psihica.
Relatiile la locul de munca pot suferi insa de pe urma unor masuri care nu au fost inca instaurate dar a caror iminenta aplicare este comentata sub forma de soapte, discutii de taina, barfe sau „scurgeri de informatii” de natura sa-i destabilizeze pe nativi sau sa-i faca sa se gandeasca la o formula de a iesi din

impas ori chiar de a evada din context.
Intre 22 si 23 noiembrie, relatiile parteneriale sunt dificile, marcate de o permanenta stare de iritare, de nemultumire, de o atitudine revendicativa, de solutia „apararii prin atac”, aducand acuzatii sau formuland observatii si critici aspre.
Momentul nu este favorabil negocierilor, tentativelor de a „face pace” sau de a semna un contract ori de a-si impune un punct de vedere chiar daca, pe fond, nativii au dreptate. Asteptati un moment mai potrivit. Surprize in evolutia unui conflict sau a unui proces.
Intre 24 si 25 noiembrie, preocuparile banesti nu depasesc nivelul obisnuit al grijilor cotidiene. Intre 26 si 27 noiembrie, Balantele sunt motivate sa-si expuna in public opiniile, sa vorbeasca in fata unui auditoriu.
Mintea lor va functiona bine, vor avea inspiratie, capacitate de a improviza si de a fi spontani, de a crea atmosfera favorabila lor pentru a fi perceputi corect, pentru a fi simpatizati, admirati, aplaudati. Faza de Luna Plina din 26 noiembrie le da celor tineri posibilitatea de a se afirma.
Soarele, intrat din 22 noiembrie, in casa a III-a a cerului lor astral, ii va sustine in demersurile oficiale de tipul audiere, concurs, verificare a cunostintelor. Totusi, atentie! – examenele si concursurile care au loc in preajma acestei date sunt caracterizate printr-un grad sporit de dificultate si o competitie stransa.horoscop-lunar-noiembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI