Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 28-4 Decembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-4 Decembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 22-28 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 20 - August - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 22-28 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 22-28 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 22-28 August 2015. Balanta 22-28 August 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 22-28 August 2015

Intrarea Lunii Negre in zodia Balantei: iata un motiv de ingrijorare pentru nativi din 25 august 2015 pana pe 21 mai 2016.
Luna Neagra, operand pe casa I, va afecta persoana lor din toate punctele de vedere – fizic, psihic, social, emotional si in proportii diferite, medical. Nota generala va fi de scadere a rezistentei organismului la efort fizic si la stres, a imunitatii, a capacitatii de refacere a organismului. Pe 27 august, in Balanta va intra si Mercur care, pana pe 2 noiembrie, va fi favorabil pentru activitatea intelectuala, pentru procesele logice si pentru gandire, temperand excesele si accentuand logica, bunul – simt, masura si luciditatea. Pe 23 august Soarele va intra in casa a XII-a a cerului lor astral, unde se va intalni, intre 26 si 28 august, intr-o conjunctie benefica, cu Jupiter, prilej pentru a declansa iesirea din tot felul de impasuri personale. Una dintre directiile acestei schimbari spectaculoase tine de justitie – acel mult visat „s-a facut dreptate”, mai ales prin scoaterea la iveala a unor documente. A doua directie priveste sanatatea doar ca aici miracolul are si el un nume si niste conditii necesare sa se produca: a) schimbarea tratamentului, b)

abordarea unei proceduri medicale care nu a mai fost incercata, c) terapii corporale d) o dieta sau un „regim special” in sensul consumului sistematic al unui aliment, fruct, ceai, medicament naturist e) dezintoxicare, etc. Intre 23 si 25 august dimineata ei pot calatori, pot face excursii, pot da examene la care cunoasterea uneia sau mai multor limbi straine sa fie conditia reusitei. Intre 25 si 27 august dimineata se anunta zile mohorate, in care lipsa lor de chef de a se ocupa de treburile casei atinge cote maxime. Pe 27 si 28 august se invelesc si vor sa se destinda si sa petreaca. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 27.11.2020 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

27 noiembrie - Liviu Rebreanu, Nina Cassian, Bruce Lee, Vasile Voiculescu, Naum Rîmniceanu, Aron Pumnul, Nicolae Manolescu, Charles Scott Sherrington, James Agee, „Buffalo" Bob Smith, Bruce Lee, Eddie Rabbit, Jimi Hendrix, Rick Rockwell, Caroline Kennedy, Robin Givens, Brooke Langton, Jaleel White.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI