Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 23-29 Decembrie 2017

Postat de Urania Horoscop On 22 - December - 2017

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 23-29 Decembrie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 23-29 Decembrie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Decembrie 2017. Balanta 23-29 Decembrie 2017

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 23-29 Decembrie 2017

În prima parte a zilei de 23 decembrie, dorință de nou, de provocare, de inedit în planul distracției; Balanțele vor fi în căutare de mici (nu mari!) aventuri care să nu-i angajeze pentru viitor și să nu-i solicite afectiv prea mult. Între 23 decembrie, după ora 16:42′, și noaptea de 26 decembrie, efort de a se calma, de a se liniști prin indiferență față de sursele de enervare. Pentru a-și conserva energia, nativii nu se vor angaja în activități casnice care cer efort fizic mare. Recuperare prin somn, tihnă, tratamente corporale.

Într-un alt plan, însă, nu sunt excluse evenimentele sau situațiile complicate, încurcate ori care vor avea darul de a-i pune pe gânduri (asta dacă nu vor reacționa pe loc!) cu privire la regimul muncii și al salarizării care se conturează în viitor. Unele speranțe sau calcule optimiste pot fi risipite de informațiile oficiale care indică o altă stare de lucruri. Destule persoane născute în zodia Balanței, considerându-se lezate de aceste măsuri sau de felul în care ele sunt aplicate ori de erorile comise în interpretarea unor acte normative, vor face demersuri pentru a remedia sau reface statutul financiar anterior prin cereri, memorii, întâmpinări, refuz de a semna noi contacte. În dimineața zilei de 25 decembrie, Venus va intra în Capricorn dar nu le va oferi prea mult ajutor astral celor care se confruntă cu povara unei familii sau gospodării grevate de neajunsuri și probleme. Între 26 decembrie, după ora 02:27′, și dimineața zilei de 28 decembrie, mici dispute parteneriale, afișate mai mult la nivelul comportamentului de moment și al unor atitudini, cam bruște și deranjante, este adevărat!, dar trecătoare. Între 28 decembrie, după ora 08:24′, și 29 decembrie, va fi vorba, din nou, despre bani și cheltuieli; calculele de ultimă oră vor scoate la iveală o pierdere rezultată din estimările personale anterioare greșite ori din naivitatea celor care s-au lăsat „trași pe sfoară”.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.01.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

15 ianuarie - Mihai Eminescu, Edward Teller, Aristotel Onassis, Gene Krupa, Lloyd Bridges,Cardinalul John O'Connor, Dr. Martin Luther King Jr, Margaret O'Brien, Charo, Ludvig Mylius-Erichsen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI