Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 24-30 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 23 - December - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 24-30 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 24-30 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Balanta 24-30 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, pot continua micile probleme cu banii aspect care poate, fireste, sa nu functioneze pentru toata lumea dar, atentia la portmoneu, la restul care trebuie primit sau chiar la obiectele din geanta care pot disparea, ramane valabila.
Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), prilej de a calatori, de a stabili contacte cu persoane aflate departe de casa), mai ales cu fratii, oportunitati de a face o corespondenta intensa cu institutii si oficialitati ori de a face un progres real in vederea rezolvarii unor chestiuni legate de

certificate si diplome.
Felul de a vorbi, maniera de a pune o problema in discutie va fi in avantajul nativilor care pot fi convingatori, cerebrali in interventiile lor lasand impresia, de loc falsa, ca sunt bine informati sau pregatiti in chestiunea abordata.
Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, casa, neamurile si problemele curente din gospodarie devin presante. Situatia se arata greoaie din cauza unor neconcordante care nu le vor permite sa ajunga la un numitor comun cu membrii de familie care vor avea alte interese, alte prioritati sau alte obligatii, drept pentru care majoritatea treburilor va cadea in sarcina lor.
Nota generala a acestei perioade nu este atat de suparatoare cum pare la prima impresie pentru ca, vor fi destule momente de bucurie, de relaxare sau chiar de petrecere in toata regula. O alta tendinta generala, valabila pentru acesti nativi, este ca vor lasa pentru mai tarziu sarcinile de serviciu.
Din punctul de vedere al sanatatii se poate vorbi de o detasare fata de suferintele trupesti: Balantele vor suporta cu mai mult curaj durerile sau consecintele organice ale unei afectiuni, vor fi mai optimisti ori chiar se vor simti mai bine, ceea ce le va elibera spiritul de o povara.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI