Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 25-1 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - April - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 25-1 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 25-1 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Mai 2015. Balanta 25-1 Mai 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 25-1 Mai 2015

Acești nativi încep perioada pe care o analizăm (25 aprilie – 1 mai a.c.) cu o Lună puternică în casa a X-a (25 aprilie) ceea ce le poarte da fiori legați de un aspect al vieții lor publice sau profesionale și o sfârșesc între 30 aprilie seara și 2 mai, cu Luna în tranzitul prin chiar semnul lor zodiacal, ceea ce le va da disponibilități astrale spre dialog, de atenuare a conflictelor, de echilibrare personală, de împăcare cu o situație dată, de întoarcere la gânduri mai bune în ceea ce privește rolul lor într-un conflict (sau proces) aflat în plină desfășurare.
În acest răstimp, cu spiritul temperat și mai obiectivi, ei pot reevalua situația în vederea elaborării unei tactici de reacție într-un conflict sau adaptării la noutățile care reconfigurează o ipostază conflictuală și

vulnerabilă ce vine dinspre căsătorie (divorț), parteneriat (separare sau conflict de interese), relații noi contractuale, evoluția unui proces etc.
Săptămâna le mai aduce posibilitatea de a se întâlni sau de a stabili relații sociale utile cu persoane cu rang, funcție sau demnitate publică, care le pot apăra interesele, îi pot ajuta cu onestitate sau îi pot proteja. În varianta minimală, poate fi vorba de posibilitatea de a se afla în apropierea unor persoane cunoscute, ceea ce îl flatează și bucură.
Răstimpul cuprins între 28 și 30 aprilie seara este de natură să răscolească niște suferințe fizice legate de funcționarea aparatului digestiv, a vezicii biliare, a funcțiilor hepatice. Cei care au deja o sensibilitatea instalată, pot trece printr-o criză de apendicită. Atenție chiar și la semnele discrete ce pot anunța o evoluție atipică spre o situație alarmantă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI