Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop URANIA Balanta 25-31 August 2018

Postat de Urania Horoscop On 24 - August - 2018

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 25-31 August 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 25-31 August 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-31 August 2018. Balanta 25-31 August 2018

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 25-31 August 2018

Intre 25 şi 26 august dimineaţa, universul afectiv este bântuit de furtuni sentimentale, de tulburări emoţionale, care apar pe fondul unor veşti care şochează ori ai unor ipostaze surprinzătoare, greu de acceptat sau de trecut cu vederea de către nativi.
Aceste situaţii pot privi relaţiile Balanţelor cu copiii ori cu persoanele apropiate lor sufleteşte (iubit, iubită). Etapă şubredă pentru toţi cei care desfăşoară activităţi de creaţie sau interpretative. între 26 august, după

ora 8:33, şi seara zilei de 28 august, posibile îmbunătăţiri ale relaţiilor de muncă, statut profesional convenabil nativilor. Schimbare a stării de spirit sau a psihismului în preajma zilei de 26 august, când va avea loc faza de Lună Plină în Peşti; discrete sau trecătoare tulburări metabolice, digestive; capricii culinare. între 28 august, după ora 19:36, şi zorii zilei de 31 august, Balanţele vor avea tendinţa să abordeze întâlnirile şi discuţiile cu scop precis cu un aer degajat, sincer, doar că, ia faţa locului, ele vor fi obligate să se replieze pe fondul unor semnale nonverbale, care le vor atrage atenţia asupra posibilelor deficienţe, a unui scop ascuns, a onorabilităţii sau chiar a oportunităţii respectivei propuneri/ soluţii. Din 28 august, Marte va reveni ia mersul direct prin Capricorn şi va reedita, până pe 11 septembrie, tensiunile familiale ce s-au afirmat cu nişte luni în urmă; acum, el îi va pune pe nativi în faţa unor realităţi mai greu de acceptat, Balanţele refuzând să se resemneze în faţa unui posibil eşec sau refuz al rudelor de a rezolva o chestiune de interes comun. Dificultăţi patrimoniale sau, de la caz ia caz, locative. Din 31 august, după ora 4:31, preocupări materiale, efort de a înlătura orice risc sau suspiciune cu privire la viitorul unei sume de bani sau al unui bun pe care urmează să-l primească şi care face obiectul unor dispute.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI