Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 25-31 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - July - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 25-31 IULIE 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 25-31 IULIE 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-31 IULIE 2015. Balanta 25-31 IULIE 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 25-31 IULIE 2015

Zilele de 25 si 26 iulie pana spre dupa-amiaza le pot aduce acestor nativi modificari ale starii de spirit legate de o chestiune baneasca. E suficient sa se gandeasca la bani ca sufletul lor se si innegureaza ori se alarmeaza doar la auzul unei informatii cu privire la niste modificari ale statutului lor financiar in contextul muncii.
Mai mult se cufunda in ganduri decat rezolva concret ceva. Intre 26 iulie dupa-amiaza si 28 iulie pot face drumuri scurte, mici escapade dincolo de granita, se pot afla intr-o relatie stransa cu fratii, si apropiatii aflati in acel moment in strainatate. Moment bun pentru toti cei care sustin probe in cadrul unor examene sau concursuri cer presupun cunoasterea unei limbi straine. Intre 29 si 30 iulie n-au incotro si trebuie sa se inhame la treburile casnice, cele mai grele, cele mai plictisitoare ori dificile din punct de vedere fizic pentru ei (sa ridice ori sa care greutati, sa mute mobila, etc.).
In relatiile cu rudele apropiate se instaleaza lipsa de interes, de entuziasm sau chiar indiferenta, ori, macar, tendinta interioara de a actiona conforma acestor stari de spirit chiar daca, dintr-un acut simt al

datoriei si responsabilitatii, ei reusesc sa le infranga. Pe 31 iulie, pe directia caselor V – XI, se instaleaza faza de Luna Plina care poate sa le dea ghes spre fantezie, initiativa, chef de evadare din rutina. Unii sunt pusi pe glume, pe surprize, altii sunt simpatici si placuti. In grupul lor de prieteni poate apara o figura noua care sa le trezeasca interesul si curiozitatea. In mod normal, dupa 31 iulie, Balantele ar trebui sa aiba, pentru aproximativ doua saptamani, noroc si sprijin providential, esential de la prieteni si cunoscuti care sa actioneze in interesul lor.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI