Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 26-2 Decembrie2016

Postat de Urania Horoscop On 24 - November - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 26-2 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 26-2 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016. Balanta 26-2 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, zodie solicitata care este obligata se fie responsabila si serioasa, in toate deciziile, in toate initiativele. Aceasta directie de viata le apare clar, si lor, pe fondul unor ganduri, analize si meditatii in noaptea acestei zile.
Unul dintre capitolele care schioapata acum, in viata lor, este cel al relatiilor dintre soti, asociati in afaceri, al partenerilor de contract sau al derularii contractelor mai vechi. Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie.
Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, perioada nu e favorabila vanzarilor, cumpararilor, investitiilor, imprumuturilor sau gesturilor iresponsabile cu consecinte financiare. Dar, in egala masura, in acest rastimp, se pot produce si pagube mai mici, care pot avea loc, mai ales pe fondul unor cumparaturi curente, unde pot fi pacaliti, pot cumpara obiecte defecte, etc. Atentie unde tineti banii, si in ce locuri va deplasati. Nici furtul nu este exclus.
Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, perioada interesanta, fructuoasa, bogata in activitate. Balantele pot fi solicitate in planul comunicarii care va functiona excelent. Vor fi favorizate schimburile de idei si informatii care fac lumina intr-un domeniu tulbure sau in care ei nu sunt stapani.
De aceea, contextul astral indica utilitatea consultarii cu specialisti in domeniu, inaintea luarii oricarei decizii. De asemeni,comunicarea, pe toate caile, directe, indirecte, prin intermediul postei, internetului, satelitului etc. vor fi rapide si utile nativilor care le vor aborda.
Nota generala astrala mai indica sustinerea unor examene la capatul carora pot primi diplome si certificate ce atesta nivelul pregatirii lor . Vor fi avantajati cei care vor sustine probe in, sau la, limbi straine, drept, religie, comert.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI