Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 27-2 Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 25 - August - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 27-2 Septembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 27-2 Septembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-2 Septembrie 2016. Balanta 27-2 Septembrie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 27-2 Septembrie 2016

Prima parte a zilei de 27 august, pana la ora 07:06′, ar putea fi dedicata planurilor personale, lume a gandurilor contradictorii, chinuitoare. Intre restul zilei de 27 august si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), nativi pot incerca unele strangeri de inima sau, de la caz la caz, in functie de importanta momentului, chiar temeri legate de viitorul lor, de statutul profesional, de capacitatea sau incapacitatea de a se mentine in functia pe care o au acum. Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), relatiile cu prietenii nu sunt neaparat privilegiate cat mai ales provocatoare.

Uneori, nativii trebuie sa se duca in locuri care nu le fac placere doar ca sa aiba prilejul (oficial?) de a spune ceea ce cred sau de a face ceea ce trebuie, in nuanta de a „pune lucrurile la punct”. Alteori, tot ceea ce se petrece in prejma lor – vorbe, fapte, initiative – ii mobilizeaza si ii transforma in niste persoane care, fie si impotriva disponibilitatii de moment, se vor purta transant, nepermitand sa fie marginalizati, ignorati sau manipulati. Pe 30 august Venus va intra in casa I, ceea ce va fi un real beneficiu pentru Balantele de toate varstele. O data intrat in zodia pe care o Guverneaza, Micul Benefic va atrage pe partea nativilor oportunitati, sanse sau ipostaze de viata personala placute, fericite ori norocoase. Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, cele doua case ale sanatatii se complica prin numarul mare de planete in opozitie care le tranziteaza. Risc de slabiciune organica si de functionare fluctuanta a organismului in preajma zilei de 1 septembrie, cand se va produce faza de Luna Noua si Eclipsa de Soare. Multe probleme nestiute, secrete sau „ascunse” de persoane care nu-i simpatizeaza, mai ales pe directia relatiilor de munca, pot iesi, in acest rastimp, la iveala.


Horoscop Lunar August 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI