Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 27-3 Iulie 2020

Postat de Urania Horoscop On 26 - June - 2020

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 27-3 Iulie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 27-3 Iulie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-3 Iulie 2020. Balanta 27-3 Iulie 2020

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 27-3 Iulie 2020

In ziua de 27 iunie, răstimp calm, destul de cumpătat în impulsuri care le va permite celor născuți în Balanță să își desfăşoare cu destul spor activitățile curente. Între 28 și începutul zilei de 30 iunie, Luna va traversa zodia Balanţei şi le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal mesaje blânde, le va insufla măsură şi .

distanţă faţă de aspectele minore care i-ar putea destabiliza dacă le-ar acorda prea multă atenție. Din 28 iunie, Marte va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita până pe 7 ianuarie 2021. Va fi o ședere îndelungată, de excepție, de şase luni și zece zile, care va cunoaşte o retrogradare extrem de lungă, între 7 septembrie – 14 noiembrie 2020, timp în care planeta, puternică, pentru că se vă afla în domiciliu, va tranzita sectorul relaţiilor parteneriale și va aduce cu ea, cum spuneau poeții romantici germani „Sturm und Drang” (Furtună și Avânt). Nu vor lipsi atașamentele bruște, certurile şi despărțirile sonore, procesele cu evoluţie fulminantă, răbufnirea unor duşmănii care pot căpăta forme de manifestare periculoase. Între 30 iunie, după ora 01:48′, și zorii zilei de 2 iulie, condiționări cu efect în plan financiar între muncă, funcție, statut public, bani. Între 2 iulie, după ora 04:21′, și 3 iulie, perioadă în care Balanțele vor intui că este cazul să discute principial, pe baza unui text de lege ori de câte ori vor aborda o chestiune cu implicații sau consecințe legale şi că impresiile personale sau subiective vor trebui evitate. În ziua de 2 iulie, Saturn, aflat în mişcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Capricornului, pe care o patronează în postură de Guvernator, și pe care o va tranzita până pe 17 decembrie 2020. Până atunci, va readuce în prim-planul atenției nativilor aspectele legate de specificul casei a IV (probleme de familie, de patrimoniu, de educaţie şi tradiție, de apartenenţă la un popor și o limbă).


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI