Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 27-4 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 25 - February - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 27-4 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 27-4 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-4 Martie 2016. Balanta 27-4 Martie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 27-4 Martie 2016

In dimineata zilei de 27 februarie, Luna se va afla, pana la ora 13:27′, in sectorul lor natal dar ea nu va avea puterea sa le echilibreze starea de spirit surescitata, provocata de cuadraturile si opozitiile care opereaza, in prezent, pe harta tranzitelor lor astrale.
Din 27 februarie dupa-amiaza pana pe 29 februarie, unii pot intra in panica cu privire la o situatie baneasca de data recenta sau, in perspectiva unor plati, datorii, amenzi, sanctiuni pe care vor fi obligati sa le suporte. Unora, poate chiar din cauza acestui moment financiar precar, le vor trece prin minte tot felul de

solutii care nu au de a face cu corectitudinea. Este bine sa nu se lasa prada iluziei ca astfel, pot rezolva ceva.
Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Balantele prind curaj, au siguranta necesara pentru a actiona in deplina cunostinta de cauza cu autoritate si eficienta in avantajul personal, fie punand lucrurile la punct, in contextul unei discutii lamuritoare, fie pot face scurte deplasari la capatul carora vor face demersurile necesare obtinerii celor necesare (acte oficiale, inscrisuri, abordari, adeverinte, certificate etc.).
Perioada mai putin favorabila insa abordarii unor chestiuni de serviciu oricat de diplomatic ar fi ele puse pe tapet si oricat de „delicat” ar incerca ei sa conduca dialogul. Aspecte nestiute se vor ivi, ca un obstacol de netrecut, in calea unor solutii legate de locul de munca, transfer, angajare, salarizare, activitate profesionala curenta.
Balantele ar trebui sa se abtina sa ia, in aceste zile, o decizie cu privire la un tratament cu consecinte importante asupra starii lor fizice si psihice ulterioare. Posibila eroare de diagnostic sau neputinta de a opta pentru un tratament adecvat pe fondul rezultatelor ambigui oferite de analize.
Nereguli in exploatarea unei locuinte, al unui fond funciar, al unui inventar gospodaresc, al unui spatiu de munca unde se pot constata lipsuri, stricaciuni, disfunctii ce trebuie remediate.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI