Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 29-4 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 27 - October - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 29-4 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 29-4 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016. Balanta 29-4 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016

Intre 29 si 30 octombrie, ora 3 dimineata, momente de echilibru, trecator, dar binefacator, ori de cate ori, se instaleaza in starea lor fizica generala. Unii pot da dovada chiar de optimism, de incredere in viitor, in puterile lor, in demersurile lor. Altii se vor putea detasa de obligatiile de familie.
In sfarsit, in functie de varsta si de situatie personala, alte Balante vor face doar efortul de a nu se lasa antrenati de presiuni care se concentreaza asupra lor atat dinspre sectorul familiei personale cat si din cel al casniciei sau parteneriatului.
Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), este posibil ca unii sa intre in panica din varii motive: au ramas fara bani, sunt obligati sa acopere urgent niste pagube de dat recenta, nu li se plateste

salariul la timp, li se fac retineri substantiale, sunt victimele unor inselarii, sau doar obiectul unor operatiuni legale pe banii din cont. Luna Noua va schimba, pentru scurt timp, datele problemei.
Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, Balantele pot primi vesti de la cei aflati departe de casa, pot planui sau chiar efectua deplasari in strainatate. Pe o alta directie de viata, cei care au invatat temeinic una sau mai multe limbi straine, fapt ce reprezinta conditia esentiala pentru obtinerea unui job (part – time, angajare, colaborare); vor fi avantajati, mai ales daca se prezinta la un concurs (preselectie) unde isi vor dovedi aptitudinile si nivelul de pregatire; mai usor le va fi celor maturi.
Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, gandul Balantelor va fi alaturi de cei din familie; desi au fost luati prin surprindere de evenimente din preajma zilei de 29 octombrie si, poate ca au fost jigniti, vor „lasa de la ei”, vor trece cu vederea, se vor face ca nu inteleg numai pentru a nu alimenta ostilitatile.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI