Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 3-9 August 2019

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2019

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 3-9 August 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 3-9 August 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 August 2019. Balanta 3-9 August 2019

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 3-9 August 2019

Intre 3 şi 4 august după-amiaza. aspect puţin relevant asociat cu discrete tulburări digestive. între 4 august, după 16.30, şi după-amiaza zilei de 6 august, perioadă bună. plăcută, relaxată care le aduce nativilor beneficiul unui tranzit armonic pentru trup şi suflet. Totuşi, există câteva direcţii de viaţă care pot cădea sub influenţa mai multor opoziţii şi cuadraturi pe semnele Cardinale. Acestea ar putea genera tensiuni în legătură cu familia. casa, averea, exercitarea profesiei, cariera şi succesul, imaginea şi autoritatea publică.

Pe fond. se pot observa ostilităţii, reticente ale celor din jur sau limite şi rezerve ale nativilor care nu vor reacţiona, întotdeauna, pe măsura evenimentelor din teamă, din prudenţă sau din lipsă de experienţă, dacă sunt tineri. Intre 6 august, după ora 18.42. şi sfârşitul zilei de 8 august, iluzii cu privire la un venit suplimentar, dezamăgire cu privire la felul în care (nu) se soluţionează o chestiune salariată ori o datorie a cuiva faţă de nativ, nemulţumiri născute din felul în care îi lezează un nou text de lege. etc. între 8 august. după ora 23.35 şi 9 august, dialoguri intense, schimburi de cuvinte menite să pună lucrurile la punct, să aducă o explicaţie necesară sau să dea o replică acuzaţiilor nedrepte făcute cu ceva timp în urmă. referitoare la persoana sau la activitatea unei Balanţe. Posibile deplasări în altă localitate sau în altă ţară pentru a se întocmi acte şi documente. Unii se pot prezenta la teste, verificări şi probe practice, mai ales în ipostaza celor care privesc cunoaşterea uneia sau mai multor limbi străine. Se va menţine. întreaga săptămână, o secvenţă apăsătoare, plină de disconfort relaţional, atunci când va fi vorba de prieteni. De multe ori. cauza deteriorării unei relaţii sau a naşterii unei dispute pleacă de la bani, contribuţii şi participarii ori beneficii ce ar trebui să le revină.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI