Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 3-9 Martie 2018

Postat de Urania Horoscop On 2 - March - 2018

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 3-9 Martie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 3-9 Martie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Martie 2018. Balanta 3-9 Martie 2018

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 3-9 Martie 2018

In dimineaţa zilei de 3 martie, perioadă obişnuită, banală. între 3 martie, după ora 10:21, şi 5 martie, la amiază, Luna va traversa Zodia Balanţei şi le va da acestor nativi un impuls binevenit spre calm faţă de provocările curente.
Balanţele vor face efortul să reacţioneze adecvat faţă de solicitările care vin dinspre familia din care provin ori dinspre căsnicie, între 5 martie, după ora 15:23, şi începutul zilei de 8 martie, unii se vor confrunta cu situaţii complicate din punct de vedere bănesc, de o neregulă la locul de muncă sau de neplata muncii

efectuate, care îi va pune în situaţia să nu poată onora o datorie, în ciuda bunei lor credinţe. Ar mai fi de luat în calcul relaţia cu o persoană incorectă, care le creează un prejudiciu material. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului şi va ridica la cote periculoase toate dialogurile în contradictoriu, toate nemulţumirile formulate verbal de către nativ sau de către partenerii lor. Nu va fi un moment fundamental rău pentru negocieri, dar disputele şi controversele se vor ivi la tot pasul, îngreunând acceptarea de către ambele părţi a unor soluţii reciproc avantajoase. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului şi va crea un soi de nelinişte, de nemulţumire continuă şi de agitaţie în toate relaţiile parteneriale. Atenţie la felul în care se fac declaraţii intr-un cadru oficial. Unele afirmaţii ale nativilor pot stârni reacţii vehemente. între 8 martie, după ora 0:03, şi 9 martie, tot comunicarea va fi cea vizată în principal de tranzitele planetare. Şansa de a afla lucruri interesante, de a li se revela un context juridic sau de a afla un detaliu semnificativ pentru o problemă de viaţă care poate fi astfel abordată corect, legal, eficient. Sfârşitul săptămânii instaurează, pentru două- trei săptămâni, disputele aprinse pe o temă par- tenerială, conflictele conjugale: despărţirea pluteşte în aer dacă unul dintre parteneri nu are înţelepciunea necesară să tempereze situaţia.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI