Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 30-5 August 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - July - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 30-5 August 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 30-5 August 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 August 2016. Balanta 30-5 August 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 30-5 August 2016

Pe 30 iulie, Balantele pot inregistra unele discrepante intre ceea ce vor si ceea trebuie sa faca, nu intotdeauna in directia concordantei cu intentiile si constiinta lor. De aici, o serie de trairi care pot evolua pe o paleta larga de la nedumerire, indoiala, indecizie sau confuzie.
Drumurile, atat cele lungi cat si cele scurte, atat cele din tara cat si cele la distanta, in tinuturi straine, pot cunoaste probleme legate de acte, vize, respectarea conditiilor legale sau nevoia de a se supune unor reglementari oficiale.
Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), unii nativi se pot confrunta cu dificultati la nivelul

colaborarii sau comunicarii cu colaboratorii intr-un context socio-profesional. Blocaje cu consecinte diferite ca impact provocate de schimbarile de ultim moment, cu valoarea unor surprize.
Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), registrul prietenilor este pus la incercare de incarcatura astrala a momentului, marcata de puternica faza de Luna Noua in Leu care actioneaza pe acest sector si care le da nativilor curaj sau indrazneala; acestia vor renunta la delicatete si diplomatie, aratand o fateta nebanuita a personalitatii lor care ii va surprinde pe cei din jur, mai ales ca nativii vor sa demonstreze ca „au schimbat foaia” si ca pun piciorul in prag, in incercarea de a se impune sau chiar de a prelua „comanda” grupului fata de care se comporta astfel.
Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, se pot inregistra ameliorari ale starii de sanatate; poate fi vorba de calmarea unor crize (ale vezicii biliare sau, in general, ale organelor localizate in abdomen), de atenuare a unor suferinte provenind de la o fiziologie dereglata ( dureri, spasme, crampe, etc.). Mentalul se invigoreaza, se limpezeste si se aseaza pe baze profitabile din perspectiva ratiunii.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI