Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 5-11 Iunie 2021

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2021

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 5-11 Iunie 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 5-11 Iunie 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 5-11 Iunie 2021. Balanta 5-11 Iunie 2021

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 5-11 Iunie 2021

Intre 5 și 6 iunie, dimineața, posibile controverse sau adversități manifestate vizibil de către partenerii de viață, de proiect sau de către rivali. între 6 iunie, după ora 08:47, și seara zilei de 8 iunie, unele Balanțe vor avea un sentiment de teamă în contextul modificării unor relații interumane în urma cărora li s-ar putea schimba statutul material.

îngrijorări față de bani, bunuri, avantaje și situații favorabile pe care le simt amenințate de modificările legislative. între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, universul de gânduri și convingeri se va afla în bătaia influxurilor astrale ale Lunii Noi în Gemeni din 10 iunie care va fi însoțită și de o eclipsă de Soare. în acest context, pot apărea tulburări de crez sau de convingeri născute din lumina stranie în care unele dintre ele vor apărea ca nemotivate, vor fi viciate de subiectivism sau de vreun interes particular, ori neînțelese corect. Nativii vor trebui să țină cont de aceste percepții care au menirea de a arunca o lumină necesară asupra zonelor mai puțin limpezi din mintea și din conștiința lor. Nu sunt excluse surprizele, momentele de derută, de neîncredere în propriile forțe, în ipoteza adoptării unei atitudini clare și neîntârziate. Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, moment delicat pentru exercitarea autoritară a funcțiilor publice și a atribuțiilor profesionale din cauza unui influx astral care sporește emotivitatea și șubrezește încrederea în sine. în după-amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului și se va plasa în tranzit prin sectorul relațiilor de prietenie, permițându-le, astfel, nativilor ca, până pe 29 iulie, să întâlnească persoane importante, prin rang și statut social ori prin valoare personală, care să-i susțină ori care să intervină esențial în cariera lor prin încrederea și sprijinul acordat.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI