Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 6-12 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 4 - February - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 6-12 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 6-12 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Februarie 2016. Balanta 6-12 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 6-12 Februarie 2016

Intelept ar fi ca Balantele sa abordeze perioada cuprinsa intre 6 si 12 februarie, pe care o analizam noi, cu masura si intelepciune. Enervarile nu conduc la nici un rezultat dar, din pacatele, motivele care le genereaza nu pot fi evitate, ci doar evaluate rezonabil. Perioada incepe cu o zi de 6 februarie care lasa loc

gandurilor incarcate de resentimente fata de rude si familia pe care si-au alcatuit-o prin casatorie.
Totul ii nemultumeste si, intr-adevar, cel putin in conformitate cu harta lor astrala, destule lucruri nu evolueaza normal. Totusi, nu 6 februarie este ziua in care sa aiba initiativa unor discutii pentru a readuce situatia pe un fagas corect. Rigiditatea nu le va permite sa fie niste parteneri de dialog acceptabili. Vor deranja (daca nu se vor abtine) si prin ton, si prin continut, si prin atitudine. Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11), pentru a se detasa de acest context nemultumitor, nativii vor manifesta tendinte evazioniste: vor dori sa chiuleasca, sa fuga de acasa, sa se „uite” pana tarziu intr-o vizita, sa–si piarda urma la vreun drum scurt, sa „calce stramb”, sa se inconjoare de persoane ciudate, recrutate din alt mediu decat cel frecventat in mod obisnuit de ei, care le permit sa uite de necazurile personale. Intre 9 si 11 februarie (pana la ora 12), chiar daca muncesc, mintea lor pluteste, zboara, se accentueaza in zonele evazioniste ale constiintei, adica in trecut sau in viitor, cautand, acolo compensari afective, psihice, spirituale, morale.
Dialogul cu aceste persoane, in acest rastimp, va fi dificil pentru ca ei vor fi superficiali, neinteresati de detaliile concrete ale problemei, politicosi dar absenti. Intre 11 si 12 februarie, realitatea ii va aduce cu picioarele pe pamant, uneori poate prin brutalitatea cu care o divergenta se impune autoritar. In acest rastimp, parteneriatele pot trece prin momente critice prin opozitia categorica pe care o poate manifesta o persoana sau un grup de interese divergent de al nativului.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI