Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 8-14 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 6 - August - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 8-14 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 8-14 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 8-14 August 2015. Balanta 8-14 August 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 8-14 August 2015

Accentul tranzitelor legate de zodia Leu se aseaza pe casa a XI-a a relatiilor cu apropiatii pe baze de interese si afinitati comune. De la acestia le poate veni un ajutor sau o replica menita sa-i mobilizeze.
Dorind sa fie puternici, eficienti, vizibili intr-un domeniu de viata si activitate, asemeni acelora, vor prelua de la ei, un model de succes sau o strategie. Totusi, Marte ii poate face, din 9 august, mai critici, mai exigenti sau mai radicali in relatiile cu o serie de persoane din anturajul lor.
Motivul care declanseaza aceasta atitudine este nevoia de a-i pune pe cei ce-si aroga dreptul de a face legea in grupul respectiv la locul ce li se cuvine. De aici, tensiuni, mai ales intre 13 si 14 august.
Jupiter intra pe 11 august in Fecioara, semn zodiacal ce acopera casa a XII-a a cerului lor astral si de aici, timp de un an va lucra discret, in beneficiul nativilor. Le aduce cumpatare, distanta fata de provocari si ademeniri de moment, le consolideaza organismul incet si sigur, restabilind functiile vitale ale organismului, in principal metabolismul.

Jupiter, alaturi de Mercur, va accentua disponibilitatea spre autocontrol din punctul de vedere al sanatatii si va face mai lesne de suportat un regim sever de viata, o dieta, restrictiile sau interdictiile alimentare, curele de dezintoxicare, cu toatele indicate in aceasta perioada (8 august – 25 septembrie a.c.).
Saptamana le mai poate aduce nativilor dorinta unei rezolvari banesti sau materiale (8 august). Balantele vor fi in forma buna mentala si intelectuala, dand dovada de intuitie si spontaneitate (9 -10 august).
Pe 11si 12 august, pentru unii, se pot accentua problemele legate de autoritate, imagine sau exercitare a meseriei si a prerogativelor functiei, provocate de ostilitati, rezistente ale mediului in care lucreaza, etc.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI