Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 1-7 Octombrie2022

Postat de Urania Horoscop On 30 - September - 2022

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 1-7 Octombrie 2022

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 1-7 Octombrie 2022. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 Octombrie 2022. Berbec 1-7 Octombrie 2022

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 1-7 Octombrie 2022

Intre 1 și 2 octombrie dimineața, abordare insistentă a unor persoane sau instituții din țară sau din străinătate, pe calea dialogului direct sau prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare la distanță, doar că aceste eforturi vor fi tulburate de neconcordanțe, de grabă și neglijență, de superficialitate, de unde și riscul mai multor erori care pot vicia mesajul sau înțelegerea propriu-zisă; momente de enervare; nativii vor fi obligați să insiste sau să „se țină de capul cuiva” (funcționar, decident) pentru a-și rezolva treburile curente.

între 2 octombrie, după ora 10:38’, și 4 octombrie, la prânz, context în care funcționează, la intensități diferite și cu mijloace astrale diferite, trei „malefici” și mai multe opoziții și cuadraturi care se pot reflecta în chip neplăcut asupra vieții profesionale și a posturii publice. De aceea, e mai bine ca unele persoane să se abțină să aibă intervenții ce pot stârni revoltă, critici, ostilitate și comentarii contradictorii. în ziua de 3 octombrie, Mercur va reveni la mișcarea directă prin zodia Fecioarei și, până pe 11 octombrie, le va permite nativilor să ajungă la o înțelegere corectă a situației profesionale cu care se confruntă, fără să minimalizeze ori să exagereze consecințele unor măsuri organizatorice și astfel să adopte cea mai indicată atitudine sau decizie. între 4 octombrie, după ora 13:21’, și 6 octombrie, după-amiaza, relațiile bănești între Berbeci și prietenii lor nu sunt deloc armonice, unele conflicte se pot naște sau se pot acutiza acum pe fondul unor nereguli mai vechi; nativii trebuie să se abțină să intre în afaceri, în combinații și „învârteli” propuse de o persoană apropiată lor care, vezi Doamne!, le-ar vrea binele. între 6 octombrie, după ora 15:47’, și 7 octombrie, stare organică controlată corect de către nativi; calm interior și disponibilitate spre visare și detașare de prezentul obositor.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI