Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 12-18 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - December - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 12-18 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 12-18 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015. Berbec 12-18 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015

Perioada analizata de noi pastreaza marcajul unui Careu in T despre care am vorbit si saptamana trecuta construit pe zodiile Berbec, Balanta, Capricorn unde actioneaza, prin cuadraturi si opozitii, o serie de tranzite mai greu de suportat care pun in situatii de criza relatiile personale sau oficiale.
Acestea se pot dezvolta ca o consecinta a initiativei sau gesturilor cu tenta provocatoare. Alteori poate fi vorba doar de cuvinte, discutii, schimburi de opinii care produc enervare.

In noaptea si dimineata zilei de 12 decembrie, nativii vor simti impulsurile date de Luna intr-o directie de viata pe care acestia acestia doresc sa o schimbe dar, pentru moment, nu pot face asta, mai ales daca, la mijloc este vorba de o persoana, o relatie, o afacere ce tine de strainatate.
In restul zilei de 12 decembrie, pe 13 si 14 se accentueaza preocuparile legate de afirmare publica, de discutii cu miez, productive. Din pacate, tendintele divergente pot risipi aceasta initiativa, lasand in urma lor doar impresia neplacuta de pe urma unei conversatii care a degenerat in replici ostile, care a accentuat divergentele dintre parteneri sau care a scos la iveala interese personale ale strainilor de natura sa-i nemultumeasca pe nativi.
Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, Berbecii se pot confrunta cu surprize pe care anturajul le ridica in calea lor. Recurgand la o anume doza de prefacatorie, Berbecii pot face fata situatiilor incomode sau evolutiei neasteptate a unui proiect comun. Vor observa, cu prilejul intalnirilor, ca unii oameni din anturajul lor sunt de-a dreptul periculosi.
Intre 16 si 18 decembrie, iritati si suprasolicitati, nativii vor dori sa se odihneasca, sa doarma si sa se „spele” de energiile negative acumulate in aceasta perioada.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI