Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 12-18 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - November - 2016

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 12-18 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 12-18 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Berbec 12-18 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, aspectele de viata curenta se pot amesteca, se pot conditiona reciproc, dand acestui rastimp un profil neproductiv, presarat cu ingrijorari si incercari sterile de ameliorare a relatiilor de familie sau ale celor socio – profesionale.
Mercur va intra in casa a IX-a si le va da posibilitatea sa se gandeasca sau sa se pregateasca pentru o calatorie sau pentru un dialog sustinut cu cei din strainatate. Cel mai bun context va functiona pentru cei tineri care doresc sa studieze in strainatate sau sa-si croiasca un drum profesional departe de casa.

Venus va intra in casa a X-a si, pentru niste saptamani, va atrage sansele si oportunitatile legate de o functie, o realizare, o avansare. Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), un „gol” financiar, o plata neprevazuta, in cuantum mai mare decat era estimat initial, o incurcatura, toate, le pot da Berbecilor viata de fiecare zi peste cap.
Atentie la posibilele pacaleli, fie si pe sume mici, care se pot produce la piata, intr-un magazin, etc. Luna Plina va potenta efectele Lunii Negre in Scorpion, in casa a VIII-a. Unii ar putea fi pacaliti de argumentele artificiale morale sau juridice, invocate de cei cu care se afla in litigiu pentru bani si bunuri provenind din mosteniri.
Pe 15,16 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), etapa incitanta care-i poate transforma pe nativi in persoane nelinistite, galagioase, uneori agitate, care vor simti nevoia sa circule, sa vorbeasca, sa fie volubile si demonstrative.
In restul zilei de 17 si apoi pe 18 noiembrie, valuri de sentimente vor navali peste Berbeci: amintiri, evocari, stari de spirit profunde, rascolitoare. Se vor invinovati pentru ceva ce au facut (sau n-au facut) in trecut. Unul dintre subiectele care ii framanta poate fi locul de munca sau chiar profesia aleasa, alteori, sanatatea poate fi motivul ingrijorarilor nerostite.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI