Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 12-18 Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - September - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 12-18 Septembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 12-18 Septembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Septembrie 2015. Berbec 12-18 Septembrie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 12-18 Septembrie 2015

Cei nascuti in Berbec au de partea lor, intreaga saptamana, planetele personale – pe Venus si guvernatorul lor Marte – in semnul prietenos lor, Leu, de unde, in relatii armonice cu Uranus in tranzit, le dau energie, capacitate de a fi activi, creatori, de a avea initiativa.
Tendinta generala este de a se bucura de toate prilejurile care le ofera placeri trupesti sau materiale (castiguri banesti din speculatii, jocuri de noroc, pariuri etc.). Contextul este bun pentru toti cei care desfasoara activitati sportive unde primesc sustinerea necesara sa lupte, sa reziste, sa aiba un psihic bun si un mental calat pe ideea de competitie, victorie, performanta.
Pe 12 si 13 septembrie sunt dedicati unor activitati practice dar, aceasta perioada este buna pentru un

regim alimentar cu scop curativ, bazat fie pe alimente selectate, fie pe abtinere de la hrana (post sau regim sever) iar faza de Luna Noua din 13 septembrie este chiar propice pentru astfel de terapii sau pentru alte proceduri menite sa purifice organismul.
Intre 14 si 16 septembrie relatiile parteneriale sunt intens solicitate, pe unii chiar acaparandu-i toate formele de dialog (consultare, negociere sau dezbatere) ce privesc afaceri, contracte, constituirea de colective de lucru etc.
Amestecat si fluctuant, ca stare si rezultat, contextul astral in tot ceea ce priveste o depozitie, o audiere, o pledoarie intr-un proces. Elementul surpriza nu lipseste din acest peisaj.
Intre 16 septembrie dupa-amiaza si 18 septembrie, preocuparile sunt legate de bani si „manevre”. Fie ca unora dintre ei le trec prin cap solutii mai putin ortodoxe, fie ca spre ei se indreapta cineva cu intentii necinstite, oricum se poate sesiza o deviere de la regula sau de la directia corecta de viata. Saturn va intra in casa a IX-a a studiilor superioare a relatiilor cu strainatatea din 18 septembrie.Horoscop Lunar Septembrie 2015
 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI