Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 15-21 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 13 - August - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 15-21 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 15-21 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 August 2015. Berbec 15-21 August 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 15-21 August 2015

Prin modificarea vibratiei planetei Jupiter, care si-a inceput tranzitul prin Fecioara, se va pune un accent special pe chestiunile de sanatate, mai ales al celor legate de alimentatie, digestie, fiziologia ficatului si a vezicii biliare sau, in general, a tuturor organelor localizate in abdomen.
Dar acest tranzit nu indica subrezire sau inrautatire ci, dimpotriva, vindecare lenta, discreta. Pentru asta insa trebuie rabdare, autocontrol si putere de abtinere de la excesele de tot felul, dimpreuna cu o asidua ingrijire corporala care sa sustina regimul alimentar si pe cel medicamentos in mod real.
Intre 16 si 17 august, unii pot consulta un medic, dialogul fiind menit sa se alcatuiasca o schema de tratament si sa se verifice validitatea unei abordari mai vechi a respectivei suferinte organice. Din punctul de vedere al locului de munca, in aceiasi perioada, se pot purta o serie de mici discutii pe chestiuni de principiu.
Unele pot aduce in discutie aspecte delicate ce vor putea fi rezolvate mai tarziu. Intreaga perioada cercetata de noi le poate aduce acestor nativi o stare de bine si un mare chef de viata, de placeri sau de

aventuri in care se pot cufunda, cu o intensificare a acestor impulsuri pe 15 august. Relatiile parteneriale poarta mai ales pecetea senzualitatii si sexualitatii intens resimtite ca nevoi interioare de satisfactie.
Versatila si plina de nedumeriri se poate configura perioada 18 – 20 august dimineata in plan partenerial. Grad sporit de risc de alunecare spre situatii dubioase, complicate sau neclare. Dificultati in a echilibra un conflict. Preocupari financiare sau de ordin material, cu un accent pronuntat spre speculatii riscante intre 20 august dupa-amiaza si 21, respectiv 22 august. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI