Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 16-22 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 14 - July - 2016

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 16-22 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 16-22 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Berbec 16-22 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 16-22 Iulie 2016

Între 16 și 17 iulie Berbecii vor manifesta interes pentru străinătate, meleaguri îndepărtate, locuri necunoscute. Toate îi cheamă, îi farmecă, îi ademenesc și par a le oferi speranța unui mai bine personal sau profesional. De aceea, mai ales pentru cei tineri, dorința de a cerceta posibile locuri de muncă și viață, departe de casă, este puternică.
Unii pleacă doar în prospectare, ca să vadă cum se adaptează, alții în vacanță, Cel mai mulți sunt fascinați de aceste experiențe cei care activează în domenii artistice pentru că, din punct de vedere astral, în zilele

următoare, vor spori premizele unei valorificări personale. În cazuri speciale va funcționa elementul surpriză, neprevăzutul care schimbă brusc existența liniștită de până mai ieri.
Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), se pun probleme de imagine sau autoritate pe fondul unor evenimente care funcționează pe principiul „punct și de la capăt” care închid ceva (relații, posturi, premize) sau permit altora noi răsară, pe fondul fazei de Lună Plină în casa a X-a.
Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, relațiile cu prietenii și cunoscuții pot fi pline de surprize. Un aer de noutate și inedit le poate complică existența.
În a doua parte a zilei de 22 iulie, Berbecii se vor lăsa cuprinși de visuri, de proiecte, de aleanul gândurilor care le vor permite să anticipeze, să se detașeze de contingent și să se gândească „cum ar fi dacă…”, cu atât mai mult cu cât, din acea zi, după ora prânzului, Soarele își va începe stagiul în Leu, zodie de Foc cu care Berbecii stabilesc relații armonice și care le animă gândurile.
Din după-amiaza acelei zile, nativii vor fi mereu în formă, vor fi veseli, întreprinzători și pătimași, dorind să se bucure de latura „picantă” sau aducătoare de adrenalină a unor activități (sport, jocuri, competiții etc.).


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI