Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 16-22 Martie 2024

Postat de Urania Horoscop On 15 - March - 2024

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 16-22 Martie 2024

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 16-22 Martie 2024. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Martie 2024. Berbec 16-22 Martie 2024

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 16-22 Martie 2024

Intre 16 și 17 martie dimineața, mobilitate mentală, vivacitate, premise bune pentru comunicare, învățare, exprimare în public sau pentru deplasările curente. Berbecii își vor putea valorifica abilitățile lingvistice în domeniile de studiu sau în profesiile care impun excelența în cunoașterea limbilor străine, a gramaticii, a stilisticii, a retoricii.


între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, relațiile de familie nu vor fi tocmai un alean și o alinare sufletească: felul nativilor de a reacționa îi va defavoriza pe cei care vor adopta o atitudine radicală și/sau intolerantă față de un părinte, o rudă în vârstă sau de întreaga lor familie, înțeleasă și evaluată global în strategiile lor. între 19 martie, după ora 21:33’, și dimineața zilei de 21 martie, entuziasm și disponibilitate de angajare în (noi) relații afective; entuziasm și chef de viață trăit după puterea de înțelegere sau nivelul de așteptări al fiecărui nativ. Unii dintre cei maturi vor dori să recupereze trăirile, emoțiile sau satisfacțiile din trecut. în dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând echinocţiului de primăvară. Până pe 19 aprilie după-amiaza, el va permite o frumoasă dezvoltare personală, o înflorire a inițiativelor și o materializare a multora dintre ipostazele de viață personală sau profesională pe care Berbecii le-au conturat în ultima vreme fără să fi avut atunci puterea sau curajul de a le pune în aplicare, ceea ce va da acestei perioade nota unui veritabil început de drum. Din 22 martie, după ora 9:42’, asupra celor două case ale sănătății se vor exercita influențe diferite ca intensitate și impact asupra fiziologiei organismului și a funcționării psihicului. Unele mesaje percepute ca o intuire sau ca o viziune asupra viitorului apropiat legate de activitatea profesională ar trebui înțelese ca un avertisment.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI