Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 17-23 Iunie 2023

Postat de Urania Horoscop On 16 - June - 2023

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 17-23 Iunie 2023

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 17-23 Iunie 2023. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Iunie 2023. Berbec 17-23 Iunie 2023

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 17-23 Iunie 2023

Intre 17 și 18 iunie la prânz, informații mai multe și mai interesante decât în alte zile obișnuite. Motivul acestei intensificări îl reprezintă Luna Nouă în Gemeni, din 18 iunie, care va presupune o intensificare a schimbului de idei, creând un adevărat „bulevard de știri” care îl vor solicita pe câte un nativ din toate direcțiile, obligându-l să țină cont de ele, să le analizeze și, eventual, să se conformeze mesajului lor. Oportunitatea sau obligația de a face o deplasare neprevăzută. Excelentă formă mentală utilă celor care se vor exprima în public.

între 18 iunie, după ora 13:58’, și începutul zilei de 21 iunie, legăturile cu mama nativului, cu familia din care provine, cu ansamblul factorilor care au contribuit la construcția și definirea sa (moștenire, educație, apartenență la un neam, o țară, o limbă, o religie), context care va fi preluat, din 21 iunie, de Soare, care va intra în zodia Racului și va dezvolta, în mod util și necesar, până pe 23 iulie, o serie de trăsături de caracter și de impulsuri necesare pentru o definire și o redefinire de sine din perspectiva vremurilor noi pe care Berbecul le trăiește. între 21 iunie, după ora 1:04’, și 23 iunie la prânz, tumult afectiv, uneori greu de stăpânit, impulsuri puternice, trăiri motivate de instincte (mai ales în cazul celor tineri), răscolite și scoase la suprafață de tripla conjuncție Lună, Marte, Lună Neagră, din 22 iunie, care nu vor putea fi ignorate sau minimalizate, ci neapărat rezolvate. Moment în care nativii pot lua decizii greșite pe fondul acestor presiuni interioare de ordin trupesc, sufletesc, moral și deloc spiritual sau al nerăbdării ce îi va împiedica să evalueze corect consecințele unor alegeri. Din 23 iunie, după ora 13:35′, discretă influență pozitivă a Lunii asupra sănătății curente; hărnicie, moderație asociată cu nevoia de a „pune frână” activităților cotidiene sau profesionale.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI