Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 19-25 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 17 - December - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 19-25 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 19-25 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015. Berbec 19-25 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015

Prin intrarea Soarelui in casa X-a a cerului de nastere al Berbecilor si prin relatiile pe care acesta le va avea in urmatoarele 30 de zile se vor ridica o serie de aspecte mai complicate care vor radicaliza unele sectoare de viata, obligandu-i, deseori, pe nativi sa abordeze aspecte de viata dificile, in incercarea de a le solutiona, alteori sa fie obligati sa adopte o atitudine, un stil de viata modificat fata de oameni si evenimente.
Pe acest sector important al existentei lor va opera nu doar Soarele in tranzit ci si faza de Luna Plina din 25 decembrie care, unora, le poate aduce un succes sau ii poate conduce spre un punct esential al vietii.

Pe 19 si 20 decembrie Luna, in tranzit prin sectorul lor astral, le da entuziasm, incredere si speranta. Pentru moment, in aceste doua zile au impresia ca totul in viata lor este posibil, ca nimeni si nimic nu va fi suficient de puternic incat sa le blocheze drumul. Este o perspectiva putin realista.
Intre 21 si 22 decembrie preocuparile practice privesc mai cu seama un castig sau o rezolvare baneasca. Pe 23 si 24 decembrie, Berbecii vor fi comunicativi, veseli, deschisi, dornici de excursii, calatorii, schimbare de peisaj.
Pe 25 decembrie se vor dedica chestiunilor casnice, domestice sau relatiilor de familie. Desi ziua de 25 decembrie se asociaza, pentru multi cu sarbatoarea Craciunului, increngatura aspectelor de viata personala si publica, a vietii de familie cu relatiile parteneriale se pun destul de acut si nu intotdeauna confortabil.
In proportii si cu semnificatii diferite in biografia personala, aceasta perioada poate genera blocaje, ostilitati sau tensiuni interioare. Unele aspecte de viata care se vor contura perioada 25/26 decembrie s-ar putea sa nu le faca pe deplin placere, fiind obligatii sa se achite de niste datorii morale.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI