Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 19-25 Iunie 2021

Postat de Urania Horoscop On 18 - June - 2021

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 19-25 Iunie 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 19-25 Iunie 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Iunie 2021. Berbec 19-25 Iunie 2021

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 19-25 Iunie 2021

Intre 19 și 20 iunie, după prânz, posibile momente de cumsecădenie, de delicatețe, de politețe care pot tempera ieșirile brutale sau deranjante ale unor parteneri. între 20 iunie, după ora 14:58, și 22 iunie după-amiaza, riscurile unei înșelătorii, ale unei manevre incorecte, gândite și puse in aplicare de o persoană interesată de câștigurile unui Berbec.

Uneori, acela sau aceia îi pot cere nativului o (cotă) parte dintr-un beneficiu, alteori, ei pot crea un context vulnerabil care să le ofere posibilitatea ca prin artificii să deturneze un venit în avantajul lor. Interesant este faptul că Berbecii vor avea acest (pre)sentiment. în dimineața zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, marcând solstițiul de vară, și își va începe tranzitul prin sectorul casei, al relațiilor de familie și al legăturilor cu “rădăcinile” (neam, țară, limbă, tradiții), având o vocație specială în echilibrul interior al fiecăruia, conform vârstei sau aspirațiilor lui. Pe 21 iunie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va străbate primele două grade ale zodiei Peștilor într-un mers lent, până pe 28 iulie, ceea ce va permite o ultimă șansă, în acest an, de limpezire a nativilor cu privire la relațiile și evenimentele cu care s-au confruntat, generând o adevărată “împăcare cu sine”. între 22 iunie, după ora 15:56, și 24 iunie după-amiaza, uimiri, nedumeriri și enervări cu privire la felul în care unul sau mai multe evenimente le vor tulbura concepțiile de viață și scara de valori. Pe 23 iunie, Mercur va reveni la mersul direct, favorabil tuturor tipurilor de dialog și informații. Din 24 iunie, după ora 16:05, și până pe 26 iunie la prânz, comportament corect, dar rigid, bazat pe principii de la care Berbecii, în postură de lideri sau de șefi, nu se vor abate; posibil moment plin de semnificații pentru cariera acestora, pe fondul Lunii Pline în Capricorn din 24 iunie.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI