Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 19-25 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - November - 2016

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 19-25 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 19-25 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Berbec 19-25 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, motive de entuziasm. Cei tineri se vor arata gata sa se distreze, sa chefuiasca, sa se relaxeze, sa faca sport. Cei maturi vor fi avantajati daca lucreaza intr-un domeniu al creatiei, al inspiratiei artistice.
Secvential, unii se pot avanta in jocuri de noroc sau in speculatii; daca, pentru o clipa, norocul le va surade, este bine sa se limiteze la ceea ce au castigat in acel moment si sa nu insiste, fortand norocul. Cei care intentioneaza sa plece din tara pentru mai mult timp pot primi avize favorabile, se pot prezenta la interviuri, pot participa la vizionari si preselectii, contextul astral favorabil mai ales din 21 noiembrie seara, cand Soarele va intra in casa relatiilor cu strainatatea.

Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, Berbecii vor avea preocupari legate de activitatea curenta, profesionala care vor impune nevoia de a se conforma unor directii de actiune, interese sau prioritati cu care ei nu sunt de acord.
Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, aspecte ciudate, legate de o chestiune juridica: opozitii ale unor persoane oficiale sau institutii fata de o cerere, pretentie sau demers legal. Se vor observa contradictii si ostilitati care vizeaza imaginea, functia, autoritatea profesionala.
Pe 25 noiembrie, dubla Cuadratura, la grad perfect (15º), alcatuita din perechile: Jupiter Conjunctie Luna si Venus Conjunctie Pluton, pe directia Balanta/Capricorn, respectiv casele VII/X, va consolida o stare proasta de lucruri sau va perpetua un conflict in justitie.
Pentru cei care au sau au avut demnitati publice, aceasta perioada delicata, riscanta sau conflictuala se va repeta, de la caz la caz, fie la sfarsitul lunii martie 2017, fie de la sfarsitul lunii mai pana la sfarsitul lunii iulie 2017.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI