Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 2-8 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - December - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 2-8 IANUARIE 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 2-8 IANUARIE 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016. Berbec 2-8 IANUARIE 2016

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016

Intre 2 si 3 ianuarie se pun premizele unor probleme majore sau de o importanta reala in viata de familie si in societate. Nativii incep sa se resimta de pe urma pozitionarii astrelor intr-o formula dificila care, in ultimul timp, ii solicita prin inmultirea tranzitelor pe semnele Cardinale din care face parte si Berbecul dar si al unor aspecte stranse care s-au produs in ultimele zile si care se mentin la grad perfect intreaga saptamana viitoare.
Pe 2 ianuarie, Mercur intra in casa a XI-a si, pentru cateva zile, le va inlesni nativilor, o buna comunicare cu prietenii sau le va permite sa afle lucruri surprinzatoare despre aceia. Pe 3 ianuarie, Marte va intra in

casa banilor si beneficiilor conditionate de relatiile cu persoane sau institutii si va aduce un plus de insecuritate sau de risc pana pe 5 martie.
Pentru moment, in saptamana pe care o analizam, Marte nu va produce efecte vizibile, in schimb, el poate sa opereze, deja, mici modificari de atitudine in privinta felului in care vor aborda, mai tarziu, dificultatile financiare cu care se vor confrunta.
Intre 4 si 6 ianuarie se pot avea motive de iritare sau neliniste cu privire la avere, plasamente, investitii, potentiale castiguri mosteniri si transferuri de bunuri. Intre 6 ianuarie dimineata si 8 ianuarie dupa-amiaza, pentru unii, strainatatea, oamenii aflati la distanta, institutiile, firmele, etc., pot reprezenta un punct de interes sau inceputul un proiect care incepe sa functioneze.
O tripla conjunctie Saturn/Venus/Luna poate aduce vesti imbucuratoare sau premiza unor schimbari in viata care presupun decizii majore pentru viitor. Seara zilei de 8 ianuarie le aduce patru planete in casa a X-a ceea, ce inseamna ca unii sunt deja integrati nu doar in forfota activitatilor curente ci si in mijlocul unor evenimente ce privesc cariera lor.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

1 Comentriu to “Horoscop Urania Berbec 2-8 Ianuarie 2016”

  1. Maria says:

    La Multi Ani ,multa sanatate si fericire pt.antreaga redactie!!!
    Va multumim pt.anul petrecut alaturi de noi.Numai bine.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI