Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 20-26 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 18 - February - 2016

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 20-26 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 20-26 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2016. Berbec 20-26 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 20-26 Februarie 2016

Intre 20, 21 si 22 februarie dimineata, se anunta situatii care nu atrag dupa ele neplacerii. Dimpotriva. Poate fi vorba de entuziasm, de bucurie creatoare, de inspiratie, de exercitare a unei activitati intr-un domeniu artistic, cu autoritate si putere de convingere.
Parintii apartinand semnului Berbec vor fi autoritari fata copiilor de varsta mai mare, cu privire la un stil de viata sau la o conduita ori fata de ceea ce doresc cei mai mici. Ei le pot oferi solutii ingenioase, mai putin

pedagogice, dar eficiente. Cei aflati la varsta adulta pot aborda secventele de viata personala cu orgoliu, cu un aer demn, facand pe „interesantii” sau chiar pe „dificilii” pentru a le arata celor din jur ce valoare au ei si cat sunt de importanti, prin urmare ce concesie le fac ei, unora si altora, atunci cand discuta cu ei sau.
Tranzitele actuale ii transforma in niste fiinte impetuoase, dornice sa se afirme cat mai repede, daca sunt tineri, si sa se instaleze in constiinta celor din jur, daca sunt maturi, prin capacitatea de a decide si de a conduce sectoare dificile de activitate. Relatiile cu strainatatea sunt avantajate in acest rastimp. Unii, care au mai facut asta in viata lor, pot castiga bani din pariuri neobisnuite sau recurgand la speculatii care le dau frisoane celor din jur numai la gandul riscurilor asumate.
Intre 22 februarie (dupa ora13:25′) si 24 februarie, este perioada cand are loc faza de Luna Plina in Fecioara, ce-si va pune amprenta pe casa a VI-a a muncii, de unde si o serie de preocupari organizatorice, administrative la locul de munca dupa cum, pe segmentul sanatatii, nativii pot fi nevoiti sa se intoarca la regim, interdictii alimentare, proceduri de detoxifiere a organismului.
Intre 25 si 26 februarie, unii vor fi obligati sa se confrunte cu stari de spirit provocate de situatii parteneriate dezechilibrate.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI