Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 20-26 Februarie 2021

Postat de Urania Horoscop On 19 - February - 2021

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 20-26 Februarie 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 20-26 Februarie 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2021. Berbec 20-26 Februarie 2021

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 20-26 Februarie 2021

Intre 20 si 22 februarie dimineata, nevoia de a vorbi cu reprezentantii unor institutii, dorinta de a se informa, posibilitatea de a primi sfaturi, explicatii si repere coerente venite din partea unei persoane competente (profesor, mentor).
Tendinta unora dintre nativi va fi ca, intr-un prim impuls, sa se indrepte spre unul dintre prietenii lor, dar nu toti cei priviti cu incredere de catre Berbeci vor fi la inaltimea asteptarilor. Intre 22 februarie, dupa ora 5.53, si 24 februarie, la pranz, activitati dedicate casei si rudelor care le vor manca mai mult timp decat estimeaza la o prima evaluare.

In ziua de 22 februarie, Mercur va reveni la mersul direct, evoluand, in zodia Varsatorului, pana pe 16 martie, un rastimp suficient pentru a repara niste erori de comunicare si intelegere si pentru a le permite nativilor mici „artificii” relationale, astfel incat sa atenueze niste situatii tensionate ivite intre ei si apropiatii lor cu care nu aveau de gand sa se certe sau sa rupa relatia.
Intre 24 februarie, dupa ora 14.23, si dupa-amiaza de 26 februarie, atitudine dinamica, marcata de vointa, de autoritate in plan sentimental; un fel de manifestare a celebrei: „asa vreau eu”. Fireste, felul radical de a trai si de a reactiona al nativilor nu va putea fi temperat doar cu un sfat astrologic.
In ziua de 25 februarie, planeta Venus isi va incepe tranzitul prin zodia Pestilor si, pana pe 21 martie, va traversa un sector dificil de inteles si de abordat atat de nativi, cat si de cei dinafara, care vor incerca sa le dezvaluie o realitate, un adevar; este vorba de casa a XII-a, care ar putea sa fie lacasul unor trairi speciale pe fondul acestui tranzit subtil, dar deloc slab si nesemnificativ. Din 26 februarie, dupa ora 19.08, si, ulterior, pe 27 si 28 februarie, munca, eficienta, dar fara nicio tragere de inima, ba chiar pusa in dificultate de enervare si plictiseala.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI