Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 20-26 Iunie 2020

Postat de Urania Horoscop On 19 - June - 2020

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 20-26 Iunie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 20-26 Iunie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Iunie 2020. Berbec 20-26 Iunie 2020

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 20-26 Iunie 2020

In ziua de 20 iunie, informație venită la momentul potrivit, care va lămuri o chestiune ori va aduce precizările cuvenite. întâlniri cu persoane de a căror competentă depinde rezolvarea unei probleme personale care, din 26 iunie, vor beneficia de susținerea planetei Venus, care va reveni la mișcarea directă, prin zodia Gemenilor, până pe 7 august a.c.

între 21 iunie, după ora 0:01, și după-amiaza zilei de 23 iunie, accent existenţial pe sectorul casei și al relațiilor de familie. Primul context va fi creat de tranzitul Lunii prin zodia Racului, ceea ce o va transforma într-o Lună puternică, care va introduce ipostaze speciale, legate de relația nativilor în special cu mama. Pe 21 iunie, la ora 9:41, se va produce Luna Nouă în Rac, asociată cu o eclipsă de Soare inelară. în același moment va avea loc și Solstițiul de vară. Aceste ipostaze vor scoate la lumină aspectele discrete pe care nativii au evitat până acum să le conștientizeze. Asta însă nu e totul: la începutul zilei de 21 iunie (ora 0:44), Soarele va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până pe 22 iulie a.c. și va da o greutate specifică relațiilor cu părinții, cu strămoșii, introducând o notă imperativă pe direcția reevaluării educației și a legăturilor cu trecutul lor și al familiei, cu accent pe “rădăcinile” personale (religie, limbă, tradiții). între 23 iunie, după ora 15:34, și seara zilei de 25 iunie, univers interior incendiat de patimi, dorințe și aspirații. Mare disponibilitate afectivă pentru noi experiențe. între 25 iunie, după ora 20:05, și 26 iunie, regrupare dificilă la locul de muncă, tendința de a lăsa lucrurile neterminate, de a le amâna sau, dacă există posibilitatea, de a le delega. Luptă între datorie sau termenele fixe de predare a unei teme de lucru și tendința de a nu se obosi prea mult. Premise publice și profesionale dificile.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI