Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 20-26 Mai 2023

Postat de Urania Horoscop On 19 - May - 2023

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 20-26 Mai 2023

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 20-26 Mai 2023. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Mai 2023. Berbec 20-26 Mai 2023

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 20-26 Mai 2023

Intre 20 și 22 mai dimineața, perioadă bună pentru comunicare, pentru a primi și transmite idei interesante sau utile nativului. Context bun pentru prezentarea într- un context oficial, care va permite multor nativi să se afirme în chip onorabil grație capacității lor de a se mobiliza rapid în cazul unor solicitări sau provocări importante sau care se derulează în ritm alert. Pe 21 mai dimineața, Soarele va intra în zodia Gemenilor și, până pe 21 iunie, va tranzita acest sector căruia îi va imprima o pondere specială, dar și o energie specială, ceea ce le va permite nativilor șansa de a face scurte deplasări, de a participa la întâlniri presărate cu surprize sau în timpul cărora Berbecii pot avea surpriza unor descoperiri (informații, explicații)

utile lor. între 22 mai, după ora 6:29’, și după- amiaza zilei de 24 mai, problemele domestice și familiale vor evolua într-un registru blând, dar insistent, ocupându-le destul de mult timp nativilor, care vor trebui să se confrunte și cu situații mai puțin convenabile principiilor sau intereselor lor. între 24 mai, după ora 17:35′, și 26 mai, sectorul relațiilor sentimentale se va colora și se va „încălzi” în urma intrării planetei Marte în zodia Leului, care, până pe 10 iulie, va introduce o stare de efervescență emoțională și de disponibilitate spre reacții rapide, energice, mai puțin controlate, dar ale căror spontaneitate și sinceritate îi poate deranja pe cei dragi lui sau poate prejudicia relația însăși cu aceia. între 20 mai seara și 22 mai, planeta Pluton se va afla în opoziție cu Marte și ambele vor face cuadraturi cu Jupiter, la 0° și, respectiv, 1°, între 22 și 25 mai, și toate trei vor face aspecte cu Nodurile Lunare (la 2°) pe 25 și 26 mai, ceea ce presupune o relație șubredă între bani și relațiile de prietenie ori ale Berbecilor cu copiii lor; context juridic delicat pentru regimul banilor pe fondul unor surprize.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI