Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 21-27 Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 19 - May - 2016

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 21-27 Mai 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 21-27 Mai 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Berbec 21-27 Mai 2016

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 21-27 Mai 2016

Pe 21 mai, Berbecii vor avea presimtiri legate de o chestiune ce priveste banii, bunurile, avantajele materiale pe care intentioneaza sa le obtina, anticipand, in acest fel, ceea ce se va contura saptamana viitoare, pe fondul intrarii in casa a VIII-a a planetei Marte si a Lunii Negre, prezente astrologice menite sa schimbe intrucatva statutul lor material.
Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), se configureaza discutii in contradictoriu sau ipostaze mai putin obisnuite, legate de relatia lor cu institutiile de invatamant (pe o directie) sau cu strainatatea (pe o alta directie). Sunt vizate drumurile atat lungi cat si cele scurte, deplasarile in strainatate in scop de

divertisment sau cu afaceri, dialogurile cu reprezentantii unor structuri oficiale, precum si tot ceea ce tine de verificarea cunostintelor lor (audieri, probe practice, verificari teoretice, concursuri, examene, jurizari, testari).
Din cauza Lunii Pline si a relatiilor tensionate pe care aceasta etapa le creeaza sunt de asteptat dificultati care se pot infiltra discret in bunul mers al acestor nativi dar care, la un moment dat, se pot evidentia ca niste blocaje reale, vizibile mai ales prin consecintele pe care le provoaca (intarzieri, amanari, respingerea unor dosare, ridicarea unor exceptii.
Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), premizele legate de viata publica, de exercitarea unei functii beneficiaza de prezenta planetei Venus, din 24 mai in sectorul schimburilor de idei si opinii, alaturi de Soare, ceea ce poate reprezenta un avantaj la capitolul siguranta de sine si energie fizica.
Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, nativii pot constata cu amaraciune ca unii prieteni nu-i ajuta (mai ales cu bani), atunci cand li se solicita asta, dupa cum, indicat ar fi ca Berbecii sa fie circumspecti atunci cand o serie de cunostinte vin la ei cu propuneri, de pe urma carora, chipurile, ar avea de castigat cu totii. In realitate, aceia vor incerca sa puna in practica o mica (mare?) pacaleala.


Horoscop Lunar Mai 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI