Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 21-27 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - March - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 21-27 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 21-27 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Martie 2015. Berbec 21-27 Martie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Semn zodiacal avantajat de recentele evenimente astronomice care îi aduc în prim-planul vieții publice și dau vieții lor personale o relevanță specială. Până la sfârșitul săptămânii analizate, ei vor avea multă energie de absorbit dar și de asimilat atât de la Marte cât și de la Soare, ceea ce poate fi un element pozitiv în economia lor „energetică”.
Berbecii vor fi motivați de un proiect, entuziasmați de ceea ce fac sau de ceea ce intenționează să facă și

pentru care se pregătesc ori se antrenează pentru a fi în formă mai târziu. Singurul care poate da, uneori, lucrurile peste cap, este Uranus. El face de multe săptămâni o relație dificilă cu Pluton, ceea ce poate reprezenta, în continuare, o amenințare la adresa posturii lor publice sau unui întreg context de fapte și consecințe în plan profesional, social, public, de imagine sau de autoritate. Zilele de 21 și 22 martie aduc un vârf al acestui tip de energie masculină de care vorbeam care îi poate suprasolicita: de aici, enervări, agitație, stări de neliniște și incapacitatea de a avea răbdarea necesară pentru a analiza la rece o situație sau de a cumpăni o decizie.
Multe evenimente se produc repede, pe „negândite”, ceea ce poate avea consecințe neplăcute dacă acestea au o importantă mai mare în echilibrul vieții lor de fiecare zi. Pe 23-24 martie probleme de administrare dar și un mic „bine” (o înlesnire, amânarea unei plăți, o relaxare financiară etc.). Multe, prea multe vorbe și idei pe 25 și 26 martie. Pricină de năvală sentimentală, Pe 27 și, ulterior, pe 28 martie, Luna le aduce probleme casnice, domestice sau patrimoniale asociate cu îngrijorare sau teamă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI