Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 25-1 Octombrie 2021

Postat de Urania Horoscop On 24 - September - 2021

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 25-1 Octombrie 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 25-1 Octombrie 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021. Berbec 25-1 Octombrie 2021

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021

Intre 25 și 26 septembrie, noaptea, evenimente minore ca importanță dar, care, fiecare în parte, pot ciunti niște economii sau pot dezechilibra regimul plăților și al cumpărăturilor curente, punându-i pe nativi în situația de a ie limita pe unele sau amâna pe altele. între 26 septembrie, după ora 03:37, și după-amiaza zilei de 28 septembrie, universul știrilor și al informațiilor care vor veni spre nativi nu vor fi un instrument sigur pe baza cărora Berbecii să ia o decizie: totul e imprecis și totul va trebui verificat chiar și documentele care emană de la instituții: și acolo se pot strecura, din varii motive, erori; nu vă luați după sugestiile unor persoane lăudăroase care vor ține cu tot dinadinsul să vă facă să le urmați sfaturile.

Moment al derutei și al confuziei personale în chestiuni de încredere, de crez sau de atașament ideologic. în ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrograd, în care va rămâne până pe 19 octombrie, când își va relua mersul direct, de ia 10° Balanță. Ea va funcționa, în continuare, în sectorul relațiilor parteneriale, dar va introduce un necesar recul față de propunerile și inițiativele care i-au entuziasmat, făcându-i pe nativi să (re)analizeze evenimentele care s-au derulat. Moment favorabil unor drepte cântăriri. între 28 septembrie, după ora 16:35, și zorii zilei de 1 octombrie, unele persoane din cercul de apropiați sau unele rude pot interveni în viața și activitatea curentă a nativilor printr-o susținere personală afectivă, materială, morală, socială, dându-le, astfel, programul de viață obișnuit peste cap. Din 1 octombrie, după ora 03:54, Berbecii vor reacționa pătimaș, se vor entuziasma sau se vor revolta în problemele ce vizează trăirile și emoțiile, relațiile dintre părinți și copii. Posibilă intervenție neinspirată a unui cunoscut în problemele sentimentate ale unui nativ din Berbec.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI