Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 25-31 Mai 2019

Postat de Urania Horoscop On 24 - May - 2019

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 25-31 Mai 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 25-31 Mai 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-31 Mai 2019. Berbec 25-31 Mai 2019

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 25-31 Mai 2019

Intre 25 şi 26 mai, dimineaţa, posibile momente interesante sau ipostaze de viaţă surprinzătoare, în care, în prim-plan, vor fi prietenii şi/sau apropiaţii nativilor. între 26 mai, după ora 9.08, şi 28 mai seara, răstimp mai temperat, bun şi necesar Berbecilor pentru a se odihni, pentru a-şi recăpăta calmul, pentru a se echilibra psihic. Clipe de visare, de fantezie, de imaginaţie, care zburdă în voie printre dorinţele nativilor.

între 28 mai, după ora 21.32, şi 31 mai dimineaţa, Luna va traversa zodia Berbecului şi le va fi de un real folos acestor nativi care îşi vor regăsi starea de normalitate: vor fi plini de energie, de voinţă, vor fi harnici şi întreprinzători, plini de curaj şi combativitate, dar asta înseamnă că, la un moment dat, vor şi obosi. Din 31 mai, după ora 8.49, preocupări materiale, salariale sau patrimoniale. Posibil spor sau noroc în a rezolva o chestiune practică şi care să le permită să obţină, imediat sau mai târziu, printr-o inteligentă administrare şi exploatare a resurselor, un venit. întreaga săptămână se conturează divergenţe de opinii, discuţii în contradictoriu sau abordări esenţiale pentru un proiect important de viaţă care, deocamdată, se confundă cu piedici sau obstacole majore de natură socio-profesională. Deplasări posibile efectuate în grabă, însoţite de stres şi de eventuale nemulţumiri. Unele persoane vor stabili numeroase contacte personale sau prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare, în ţară şi în străinătate, privitoare la călătoriile curente (excursii, vizite la cunoscuţi, deplasări în interes de serviciu) sau în vederea unei şederi de lungă durată, în contextul efectuării studiilor, stagiilor de perfecţionare sau desfăşurării unei activităţi constante pentru care trebuie să întocmească dosare, să obţină vize şi aprobări ori să susţină interviuri.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.01.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

15 ianuarie - Mihai Eminescu, Edward Teller, Aristotel Onassis, Gene Krupa, Lloyd Bridges,Cardinalul John O'Connor, Dr. Martin Luther King Jr, Margaret O'Brien, Charo, Ludvig Mylius-Erichsen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI