Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 26-2 Decembrie2016

Postat de Urania Horoscop On 24 - November - 2016

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 26-2 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 26-2 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016. Berbec 26-2 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, „ganduri de noapte” cu privire la stadiul unei relatii parteneriale sau cu privire la evolutia unei situatii ce priveste functia sau imaginea publica. Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, evenimente ce vizeaza o situatie baneasca.
Poate fi vorba de ingrijorare sau de o evolutie la baza careia sta o neregula, o incurcatura de natura materiala. Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, tranzitele astrale ii vor privi cu deosebire pe cei maturi sau, in mod special, pe cei care au in jur de 28 – 29 de ani, 46 – 48 sau 57 – 60 de ani.
Pentru aceste grupe de varsta se poate pune problema unei reorientari profesionale fortate de imprejurari si care le impune cu necesitate obligatia de a progresa prin invatatura si acumulare de experienta in plan profesional.
Unii vor fi obligati sa accepte ideea ca trebuie sa invete ceva nou (o limba straina, legislatie, obiceiuri, relatii sociale), altii ca trebuie sa lase deoparte niste prejudecati si sa se adapteze elementelor de noutate si schimbare care se produc in viata lor.
Uneori, toate acestea pot fi conditionate de o plecare in strainatate pe fondul unui job nou, al unei casatorii, a unei stramutari cu, sau alaturi de, o parte a familiei, etc. pe acest sector se va produce si faza de Luna Noua care va accentua sau chiar va atrage atentia asupra acestor schimbari de statut ce opereaza in viata lor.
Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, se anunta destule aspecte – unele minore, altele majore – ca impact asupra persoanei sau asupra statutului socio – profesional al unui nativ Se pot identifica atat limitari, constrangeri sau blocaje cat si elemente de stricare sau modificare drastica a unui statut cu vocatie publica si de autoritate. Ca nota generala, unii prieteni le pot sari Berbecilor in ajutor.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI