Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 27-03 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - June - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 27-03 Iulie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 27-03 Iulie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-03 Iulie 2015. Berbec 27-03 Iulie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 27-03 Iulie 2015

Faza de Luna Plina ce se va petrece pe 2 iulie ii provoaca si ii motiveaza pe cei nascuti in Berbec, pe fondul prezentei Soarelui si a planetei Marte in Rac, cu care Soarele lor natal face cuadraturi.
Complicatia astrologica este evidenta, pentru ca, in afara acestor aspecte, se adauga cuadraturile cu Pluton in Capricorn (axele pe care se va aseza si faza de Luna Plina). Casele I, IV, VII si X sunt locuite de planete dar sunt si suprasolicitate de aspecte dure uneori, dificile deseori. Luna Plina va aduce un accent in plus, ridicand miza sociala la cote dificil de gestionat. Unii vor si pusi in situatia de a se limita de o serie de oameni, idei, fapte, initiative, alteori nu vor mai dori sa fie cojocul de vreme rea pentru nimeni, abandonand un grup sau o cauza pe care au slujit-o pana acum.
Aceste detasari nu sunt usor nici de acceptat nici de realizat de catre nativi, care au de pierdut in mod evident in urma acestor decizii. Nota generala este de constrangeri, de situatii-limita. Si sectorul familiei nemultumeste. Chiar daca aici, evenimentele se consuma discret sau in surdina, ecoul lor sufletesc este intens resimtit de Berbeci. Intre 27 iunie si 3 iulie se pot confrunta cu stres, nervozitate, ingrijorare.

Conjunctia dintre cei doi Benefici le coloreaza casa sentimentelor in rosu aprins, dandu-le chef sa faca alte lucruri decat cele enervante, cu care se confrunta in fiecare zi. Unii vor reusi sa se „rupa” si sa evadeze din acest context dand frau liber tendintelor hedoniste. Aventurile sunt abordate nu doar ca placere ci mai ales ca terapie. Intre 27-29 iunie, risc de a fi pacaliti cu si prin acte, de a fi indusi in eroare cazand victima smecherilor versati. Intre 29 iunie seara si 1 iulie dimineata relatiile cu strainatatea sunt avantajate (drumuri, contate, schimburi de documente etc.).

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI