Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 27-2 Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 25 - August - 2016

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 27-2 Septembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 27-2 Septembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-2 Septembrie 2016. Berbec 27-2 Septembrie 2016

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 27-2 Septembrie 2016

In prima parte a zilei de 27 august, pot continua discutiile aprinse care derapeaza in controverse. Vor continua, daca au apucat sa se concretizeze, discutiile la locul de munca cu privire la o directie ideologica, politica, religioasa, morala, filosofica, culturala, sociala, educationala care contravine principiilor lor si pe care, nativii nu au de gand sa le incalce. Divergente pe probleme majore, cu sefii, indiferent de locul lor intr-o ierarhie profesionala. Intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), mici probleme personale sau de familie provocate de chestiunile curente din casa si gospodarie.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), chef de viata, de relaxare, de destindere sau de obtinere a unor satisfactii care vin din placerile simple directe si care nu cer prea mult efort pentru a le obtine: jocuri pe bani, pariuri, mese copioase, alcool (peste masura), dans, antren, excursii, vacante marcate de evenimente spectaculoase si de inedit. Aspect bun, daca celelalte „mici destrabalari” vor fi ignorate, pentru sportivi care pot face o figura interesanta in concursuri si competitii. Pe 30 august, Venus va intra in casa relatiilor parteneriale si va aduce o posibila atenuare a disputelor sau un strop de sansa in negocieri. Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, probleme de sanatate reale, accentuate, de cele mai multe ori, de tot ceea ce se intampla, in acel rastimp, pe casa a VI-a: Luna Noua, Eclipsa de Soare, acumularea vibratiilor celor cinci planete care tranziteaza zodia Fecioarei si aspectele dificile cu restul zodiilor Mutabile. Fireste, va fi nevoie de prudenta pentru a se proteja organismul de eventualele reactii disproportionate fata de alimente si medicamente. Grija speciala pentru cei ce se cunosc cu afectiuni digestive, gastrice sau hepatice sau cu sensibilitati pronuntate fata de oboseala, stres, enervare.


Horoscop Lunar August 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI