Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 27-3 Iulie 2020

Postat de Urania Horoscop On 26 - June - 2020

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 27-3 Iulie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 27-3 Iulie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-3 Iulie 2020. Berbec 27-3 Iulie 2020

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 27-3 Iulie 2020

In ziua de 27 iunie, preocupări legate de alimentație, dietă, regim pentru a proteja aparatul digestiv. În planul muncii de fiecare zi, Berbecii vor efectua corect, dar fără entuziasm sau satisfacții speciale, banalele sarcini de serviciu. Între 28 şi începutul zilei de 30 iunie, relațiile parteneriale pot fi influențate de exagerările nativilor care, solicitați de alte provocări ale vieții, își pot pierde uşor cumpătul, mai ales că, din 28 iunie, Marte va intra în zodia .

Berbecului, pe care o va tranzita până pe 7 ianuarie 2021. Va fi o şedere îndelungată, de excepție, de șase luni și zece zile, care va cunoaște o retrogradare, la rândul ei, prelungită, între 7 septembrie – 14 noiembrie 2020, timp în care planeta, puternică, pentru că se va afla în domiciliu, va tranzita sectorul casei I, a personalității, a eului și a corpului fizic ale acestor nativi, punând probleme esențiale de mod de viață și de împlinire de sine cu și prin efort personal, ceea ce va presupune mobilizarea voinţei și a capacității de a fi activi și eficienți. Intre 30 iunie, după ora l:48, și zorii zilei de 2 iulie, nemulțumiri provocate de derapajele acelor persoane care ar trebui sau ar putea să-l ajute pe nativ într-o chestiune materială. Intre 2 iulie, după ora 4:21, și 3 iulie, preocupări privitoare la pregătirea profesională, la evoluție, afirmare, succes, în condițiile unei oferte sau a unei oportunități ce priveşte străinătatea. In ziua de 2 iulie, Saturn va reveni în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 17 decembrie 2020; va reveni în acest semn în 2047. Până atunci, va conduce spre un final, mai mult sau mai puțin satisfăcător, complicaţiile de moment (amânări, întârzieri, blocaje, opoziţiei) legate de ridicarea în rang (funcție), notorietate, respect public ceea ce va presupune reluarea sau continuarea unor ipostaze rigide în efortul Berbecilor de depăşire a acestor piedici.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI