Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 28-03 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 26 - March - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 28-03 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 28-03 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-03 Aprilie 2015. Berbec 28-03 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 28-03 Aprilie 2015

Este de departe cel mai bogat semn zodiacal atât în planete cât și în aspecte, prin urmare este și cel mai solicitat. Nativii rămân ș în următoarea săptămână niște ființe active; unii vor lăsa aparența că sunt agitați.
Poate că nu atât evenimentele cotidiene sunt cele care îl solicită pe câte un nativ cât mai ales gândurile, planurile, determinările și toate condiționările externe care îl obligă să se redimensioneze în permanență pus față în față cu o serie de modificări ale relațiilor în care a intrat de curând sau ale unor condiționări sociale, ele însele supuse unor transformări iar această stare nu este de loc ușor de suportat pentru că ea presupune rezistență la stres, putere de adaptare, luciditate în fața unei noi realități și reacții rezonabile.

Sensul vieții este poziționat pe casa relațiilor parteneriale (căsătorie, afaceri, înțelegeri, contracte) și, probabil, că din acest sector vor veni cele mai multe provocări mai ales în perioada 3-4 aprilie. Marte le va aduce din 31 martie în acolo numeroase posibilități de a face operațiuni cu bani sau de a face o serie de gesturi (nu neapărat „contabile”) care au o miză financiară. Unele vor avea aspectul urgențelor, altele ar trebui în ciuda notei de forțare a mâinii să fier tratata cu precauție.
Uneori, norocul le poate deschise portița unei oportunități. Mercur, în tranzit prin sectorul lor natal, din 31 martie, îi face vorbăreți, comunicativi dar mai puțin atenți la substratul ideilor sau la subînțelesul unor gesturi cu valoare de simbol. Indicat ar fi să se vorbească mai puțin, să se facă referiri la propria persoană sau afacere ori preocupare esențială, de moment, cât mai puțin. Tăcerea e de aur!

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI